Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Fuar değil, Çadır Tiyatrosu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKANI SUNGUR VE TSO MECLİS BAŞKANI AKÇELİK, PODİUM AVM OTOPARKINA KURULAN FUARIN KALDIRILMASINI İSTEDİ

 

 

Kısa süre önce Cumhuriyet Meydanında kurulan ve esnafın mağdur olmasından dolayı tepkilere neden olan fuar bu kez Podium AVM’ye kurulmasına Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve TSO Meclis Başkanı Ömer Akçelik’in talimatları ile fuarın kaldırılma çalışmaları başlatıldı.

 

KAÇAK AÇILMIŞ

Bizzat fuar alanına giden TSO Meclis Başkanı Ömer Akçelik, görevlilerden açılan standlar konusunda bilgi aldı. Akçelik, Kırıkkale ile alakası olmayan esnaflardan oluşan çadırlara tepki gösterdi ve kaldırılması gerektiğini söyledi. Akçelik, “Biz esnaf, sanayici ve iş idamlarımızın temsilcisiyiz. Şehrimizde elbette fuar açılmasını isteriz. Ama bu organizasyon bir fuar değil. Bu, şehirden şehre göçerek esnaflara zarar veren bir satış ve pazarlama uygulaması. Buna müsaade etmemiz mümkün değil. Bizim en öncelikli amacımız yerel esnaf, tüccar, sanayici ve iş adamlarımızı gözetmektir. Buna burada kimse izin vermemiş, kaçak açılmış. Burası bir AVM otoparkı. Bu otoparkı bu çirkin uygulama için kullandıran işletmeyi de kınıyoruz” dedi.

 

SUNGUR TALİMAT VERDİ

Yahşihan Belediyesi’nden habersiz kurulduğu öğrenilen çadırların kaldırılması için de Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur talimat verdi. İlgililer hem yerel esnafı korumak ve hem de bu tür ‘Çadır Tiyatroları’nı andıran, mali açıdan kayıtsız çalışmalara izin vermemek için girişimleri başlattı. Ömer Akçelik’in bilgilendirmesi ile Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur talimat verdi ve Zabıta ekipleri otopark alanına gelerek, giriş ve çıkışları kırmızı şeritle kapattılar. Alanda bulunan stand sahiplerine de alanı derhal boşaltmaları istendi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x