Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Futbol hakemleri bayramlaştı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Görevlileri Derneği (TFFHGD) üyeleri bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

 

Yoğun katılım

Atatürk Bulvarı üzerine yeni açılan Özsüt’te TFFHGD Kırıkkale Şubesi tarafından düzenlenen bayram buluşmasına Dernek Genel Yönetim Kurulu Üyesi Talat Akbulut, Dernek Şube Başkanı Ömer Karataşlık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural, İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Apaydın, Bölgesel Hakemler Dursun Can ve Gökhan Biçici ile Kırıkkale’de görev yapan faal futbol hakemleri katıldı.

 

Sezona en iyi şekilde hazırlanmalıyız

Futbol sezonuna verilen uzun bir aranın ardından bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan hakemler, bayramlaşarak yeni sezon öncesi moral buldular. Dernek Şube Başkanı Ömer Karataşlık, önümüzdeki sezon amatör küme ve genç liglerde yoğun bir sezonun geçirileceğini ifade ederek, “Bizlerde bu sezona en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi.

 

Bölgeye daha çok hakem kazandırmalıyız

Kırıkkale’de hakem sayısının artması gerektiğini de ifade eden Karataşlık, “Sınava Kırıkkale’den giren ancak sınavın ardından başka illere giden hakemler ilimize bir katkıda bulunmuyor. Bu yüzden Kırıkkaleli hakem adaylarının sınava katılmasını teşvik etmeliyiz. İlimizi bölgesel anlamda en iyi şekilde temsil eden Dursun Can ve Gökhan Biçici’nin yanına yeni isimler eklenmesi için elimizden gelen ne varsa yapmalıyız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu