Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Futbol Hakemlerimizden şehitliği ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

TFFHGD Kırıkkale Şubesi Geleneksel olarak yaptıkları Ramazan ayı etkinliklerinden olan şehitlik ziyaretinde başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile ebediyete göç etmiş şühedaları eda ettiler.

 

KARANFİL BIRAKILDI

Kırıkkale Faal Futbol hakemleri Doğu Türkistan da Müslüman alemine yapılan zulümlerin bizlerde derin izler bırakmasından dolayı şehitlerimize Mevlüt’ü Şerif okuttular. Kırıkkale şehitliğini TFFHGD Kırıkkale Şube Başkanı Ömer Karataşlık, TFFHGD  Şube 2.Başkanı Fatih  Cankut, dernek Yöneticileri Sefa Özçelik, Ümit Çetin, Klasman Hakemimiz Dursun Can ve diğer üye hakem arkadaşlarımız ayrıca il hakem kurul üyeleri antrenman sorumlumuz Ramazan Gündüz, Hanifi Körpe, Adnan Vural, il gözlemcileri Mehmet İnan ve  Yunus Ayar  katıldı. Şehitlikteki ziyarette şehitlere okunan Mevlüt’ü Şerif in ardından kabirlerine tek tek karanfil bırakıldı.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu