Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Futbolda yıldızlar belli oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Futbolda yıldızlar belli oldu

Okul Sporları 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı kapsamında düzenlenen Yıldızlar Kız/Erkek Futbol müsabakaları Merkez Sentetik Sahada oynanan maçlarla tamamlandı. Yıldız kızlarda Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu Şampiyonluk ipini göğüsledi.

GRUP MAÇLARINA KATILACAK

Yıldız erkekler final maçında penaltı atışları sonucunda Gazi Ortaokulunu eleyen Özel ABC Koleji şampiyonluğa ulaşırken Merkez Atatürk Ortaokulu 3. Şehitler Ortaokulu da müsabakaları 4.sırada tamamladı. Yıldız kızlarda Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu Şampiyonluk ipini göğüslerken Merkez Atatürk Ortaokulu 2. Karakeçili Atatürk Ortaokulu ise 3. sırada tamamladı. Müsabakalar sonunda şampiyon olan ve dereceye giren takımlara Merkez Sentetik Sahada düzenlenen törenle kupa ve madalyaları takdim edildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir Yıldızlar Kız/Erkek Müsabakalarında şampiyon olan ve dereceye giren takımları tebrik etti. Şampiyon takımlar Okul Sporları Grup Müsabakaların da ilimizi temsil edecekler. İl Müdürü Özdemir Takımlara Grup Müsabakalarında başarılar diledi.

HABER MERKEZİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x