Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

FUTBOLUN PARLAYACAK YILDIZLARI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Okulların yaz tatiline girmesinin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okuluna devam eden çocuklar, geleceğin başarılı birer sporcuları olmak için çalışmalarına devam ediyorlar.
KULAĞIMIZ, GÖNLÜMÜZ HOCAMIZDA
Özellikle Kırıkkalespor bünyesinde açılan yaz futbol okuluna devam eden minik futbolcular sahada kendilerini göstermek için yoğun bir mücadele veriyorlar. Hayallerinin ileride büyük takımlarda oynamak olduğunu söyleyen minik futbolcular, “Buradan aldığımız futbol temel eğitimiyle geleceğin yıldız futbolcusu olmayı hedefliyoruz. Bu amaçla da bizleri çalıştıran hocalarımızı çok dikkatli dinliyor, istedikleri hareketleri uygulamayı çalışıyoruz. Eğer geleceğin yıldız futbolcusu olacaksak her şeyden önce disiplin kurallarına uymak zorundayız” dediler.
ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTUYORUZ
Kırıkkalespor Yaz Futbol Okulunun çalıştıran tecrübeli hoca Yusuf Bedir de, “Bizim tek gayemiz bu pırıl pırıl çocuklara futbol öğretmek ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Onlara bir yandan abilik yapıyor, bir yandan da futbolun en nice noktalarını öğretmeye gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.
HOCAMIZIN VARLIĞI BÜYÜK ŞANS
Açılan yaz spor futbol okulunda, 2003-2004-2005-2206 ve 2007 doğumlu yaş gruplarından oluşan futbol okullarında geleceğin yıldız sporcularını yetiştireceklerini belirten Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, “Kırıkkalespor başta olmak üzere, yetiştirdiğimiz çocuklarımızı öncelikle amatör kulüplerde değerlendireceğiz. Özellikle futbol okulumuzda en önemli şansımız, takımımızın başında yılların eskitemediği tecrübeli Yusuf Bedir hocamızın olması, ona güvenimiz sonsuzdur” diye konuştu.
YETENEKLİ SPORCULARI TESPİT EDECEĞİZ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, spor okullarının yaz tatilinde olan öğrencilerin farklı branşlarda kendilerini geliştirebilecekleri ve boş zamanlarını değerlendirebilecekleri bir faaliyet olduğunu belirterek, “Bu sayede yaz spor okulumuz vasıtasıyla spora ilgisi olan ve yeteneği olan sporcular da tespit edilecek belki de ilerleyen dönemlerde büyük başarılara imza atması sağlanacak. Bunun için spor okulumuz büyük önem arz ediyor” dedi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x