Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSpor

Futbolun tarihi izleri bu sergide

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kültür ve Turizim Müdürlüğü Sergi Salonu’nda “Geçmişten Bu Güne Futbol” isimli sergi açıldı.

Futbolun tarihi izleri bu sergide - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKIRIKKALE’DE İLK
Sergi açılış törenine; Vali Ali Kolat’ın yanı sıra; İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Sabri Köyük, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve diğer yetkililer katıldı. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı İlyas Sönmez, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin kuruluşunun 50. nci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Kırıkkale de ilk defa bu tarz bir serginin açıldığını söyledi.

GELECEĞE IŞIK TUTACAK
Vali Ali Kolat yaptığı kısa konuşmada, “Böyle güzel bir etkinlik için hepinize teşekkür ediyorum. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği olarak ilimizde ilk defa böyle bir sergi açılıyor. Burada resim ve formalar var. İnşallah bu tür etkinlikler, hem antrenörlerin gelişmesine, geçmişte neler olmuş bilinmesine hem de geleceğe yön vermesi açısından ışık tutacağına inanıyorum. Ben bu vesileyle bu sergide emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu