Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleSpor

Futsal müsabakası sona erdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Okul Sporları 2014-2015 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Genç Erkekler ve Genç Kızlar Futsal müsabakaları sona erdi.
 
ÇEKİŞMELİ GEÇTİ
15 erkek, 4 kız takımı olmak üzere toplam 228 sporcunun katıldığı müsabakalar 02 – 11 Mart 2014 tarihleri arasında Yenimahalle B. Çelik Spor Salonunda oynanan Genç Erkekler ve Genç Kızlar Futsal müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakalar sonucunda Erkeklerde Kırıkkale Spor Lisesi birinci olurken, Kırıkkale Fen Lisesi ikinci, Özel Kızılırmak Anadolu lisesi üçüncü, İmam Hatip Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Kızlarda Kırıkkale Spor Lisesi birinci, Yaylacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi üçüncü, Özel ABC Anadolu Sağlık Meslek Lisesi dördüncü oldu.
 
ÇEKİŞMELİ MÜSABAKA
Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, “Bu yıl bir ilk yaşandı. Erkekler kategorisinde 15 okulumuz Genç Erkekler Futsal müsabakalarına katıldı. Bizim amacımız hiçbir sakatlık yaşanmadan dostluk çerçevesinde müsabakaları tamamlamak. Çok güzel bir final müsabakası izledik. Burada final müsabakalarında Fen Lisesi ve Spor Lisesini izledik. Fen lisesine buradan teşekkür ediyorum tüm spor faaliyetlerine katıldılar. Anadolu da sayılı olarak bulunan Spor Liselerinden biride ilimizde bulunan Kırıkkale Spor Lisesidir. Müsabakalara katılımlarından ve almış oldukları başarılardan dolayı tebrik ederim”
 
TEŞEKKÜR ETTİ
“Aynı başarıyı iller arası müsabakalardan ve grup müsabakalarından beklemekteyiz. İnanıyorum ki yüzümüzü kara çıkartmadan müsabakalardan döneceklerdir. 14 – 15 Mart 2015 tarihleri arasında 17 Ağustos Spor Salonunda yapılacak olan 33 ilin ve 450 sporcunun katılacağı Yıldız Erkekler Serbest Güreş Grup Müsabakalarına tüm sporseverleri davet ediyorum” dedi. Ünlü, müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen Okul Sporları İl Temsilcisine, beden eğitimi öğretmenlerine, müsabakaya katılan sporculara ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu