Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Futsal nefesleri kesti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Okul Sporları 2016-2017 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Futsal müsabakaları sona erdi.

 

ERKEK VE KIZ TAKIMLARI

22 erkek, 7 kız takımı olmak üzere toplam 29 takım ve 350 sporcunun katıldığı, 09 Ocak – 13 Şubat 2017 tarihleri arasında Yahşihan Yenişehir Spor Salonunda oynanan Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Futsal müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakalar sonucunda Erkeklerde 75. Yıl Ortaokulu birinci olurken, Şeyh Edebali Ortaokulu ikinci, Hüseyin Özenen Ortaokulu üçüncü, Merkez Atatürk Ortaokulu dördüncü oldu. Kızlarda Keskin Ceritmüminli Ortaokulu birinci, Özel Güleç ABC Ortaokulu ikinci, Ahmet Sümer Ortaokulu üçüncü oldu.

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; “Erkekler kategorisinde 19 okulumuz kızlar kategorisinde 6 okulumuz Futsal müsabakalarına katıldı. Bizim amacımız hiçbir sakatlık yaşanmadan dostluk çerçevesinde müsabakaları tamamlamak. Müsabakalara katılarak birinci olan takımımızı tebrik ederim. Bir Köy okulumuzun imkansızlıklara rağmen müsabakalarda şampiyon olması bizim için gurur verici. Başarıya ulaşmak isteyene hiçbir şey bahane olamaz bunu bir kez daha görmüş olduk. Keskin Ceritmüminli Ortaokulumuzu bir kez daha tebrik ediyorum aynı başarıyı iller arası müsabakalarda ve grup müsabakalarında da beklemekteyiz. İnanıyorum ki güzel neticelerle müsabakalardan döneceklerdir. Bu müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Okul Sporları İl Temsilcimize, Beden Eğitimi öğretmenlerimize, müsabakaya katılan sporcularımıza ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x