Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Futsal ziyaretleri sürüyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti, Müstakil Gazeteciler Cemiyeti, Gazeteciler Platformu İl Gazetesi, Manşet, Bayrak, Ayrıntı, Pusula, Haber71, Sözcü ve Gerçek gazetesinin düzenlemiş olduğu 7. geleneksel futsal turnuvası çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşları ziyaretleri devam ediyor.
 
KATILIMIN YÜKSEK OLMASI BEKLENİYOR

  1. Geleneksel Futsal Turnuvası için geri sayım başladı. Yine katılımın yüksek olması beklenen turnuvanın başvurular için Gazeteciler Platformu adına Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin, Bayrak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Sadıç, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cengiz Selci ve Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Davut Kayır Futsal ziyaretleri yaparak, kamu kurum ve kuruluşlarını salon futsal turnuvasına davet etti. Futsal turnuvası için ilk olarak İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ziyaret edildi. Ziyarette futsal turnuvasının kuralları ve başvuru şartları hakkında detaylı bilgi verildi. Futsal için gerekli her türlü çalışmanın yapıldığı, kuralar ve ödüller hakkında gazeteciler, Onar’a bilgiler aktardılar. 7’incisi düzenlenecek olan Futsal’ın bundan önce yapılan turnuvalarında yer almak istediklerini belirten Onar, Kırıkkale’de gazeteciler platformunun sadece haberler konusunda değil sosyal ve sorumluluk projelerinde de ön planda olduğunu, bunun için gazeteciler platformuna teşekkür etti.

 
BİLGİLER VERİLDİ
Onar ziyaretinin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ziyaret edildi. Gazetecilerden Futsal Salon turnuvası hakkında bilgiler alan Aydın, bu tür organizasyonların Kırıkkalelileri ve spora gönül verenleri bir araya getirmek için önemli olduğunu, bundan dolayı ise gazeteciler platformuna teşekkür etti. Gazeteciler ise Futsal Salon Turnuvasında İl Özel İdaresini futsal salon turnuvasında görmek istediklerini belirttiler. Aydın ziyaretinden sonra Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal ziyaret edildi. Gazetecilerin sadece haber alanında değil diğer alanlarda da başarılı işler yaptığını belirten Öcal, 7’incisi düzenlenecek olan Futsal Turnuvasına ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Öcal’a Önceki Futsal Turnuvasına desteklerinden dolayı teşekkür eden gazeteciler, Türk Metal Sendikasını turnuvada görmek istediklerini söylediler.
 
ONUR DUYARIZ
Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti, Müstakil Gazeteciler Cemiyeti, Gazeteciler Platformunun sosyal ve sorumluluk projelerinde ön planda tutmasını takdir eden Çevre ve şehircilik İl Müdürü Turgut Çiçek, 7’incisi düzenlenecek olan Futsal Turnuvasının Kırıkkale’de ki spor için önemli bir adım olduğunu, bu nenen ile gazetecileri tebrik etti. Gazetecilerden Futsal Turnuvası hakkında bilgiler alan Çiçek, önemli projelere imza atan gazetecilere destek olmak için ellerinden gelen bütün yardımı yapacaklarını söyledi. Desteklerinden dolayı Çiçek’e teşekkür eden gazeteciler, futsal turnuvasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü de görmekten onur duyacaklarını söylediler.
Futsal ziyaretleri sürüyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Futsal ziyaretleri sürüyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Futsal ziyaretleri sürüyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Futsal ziyaretleri sürüyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu