Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

GAZETELER AYNA GÖREVİ YAPAR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GAZETELER AYNA GÖREVİ YAPAR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz gazetemizi ziyaret etti. Gazetemize açıklamalarda bulunan Vali Haktankaçmaz, gazetelerin ayna görevi yaptığını söyleyerek, “bazen insanlar aynada hoşuna gitmeyen şeyler görebilir” dedi.
YEREL BASIN DİK DURDU
Gazetemiz İmtiyaz Sahipleri Sırrı Zengin ve Ragıp Cihat Mencet ile keyifli bir sohbet geçiren Vali M. İlker Haktankaçmaz “15 Temmuz gecesi ve sonrası yerel medyanın dik durdu. Sizlerin bu dik duruşu vatandaşlarımızı bir arada tutan etkenlerden birisidir. Tabi darbe gecesinin birkaç kırılma noktası var. Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir’in tek başına Özel Harekat’ın düşmesini engellemesi, Cumhurbaşkanımızın büyük bir dük duruşma vatandaşlarımızı sokağa davet etmesi, ulusal ve yerel medya organlarının darbeye karşı durması, Parti Genel Başkanlarının Darbeye karşı olduklarını açıklaması bu kırılma noktalarından bir kaçıdır. Sizler de darbe gecesinden itibaren FETÖ mensuplarına karşı verilen mücadele de ki dik duruşunuzla Kırıkkale’de elimizi güçlendiren bir etken oldunuz ifadelerini kullandı.
                                                                                      FETÖ MESAİMİZİN ÇOĞUNU ALIYOR
GAZETELER AYNA GÖREVİ YAPAR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Vali Haktankaçmaz Kırıkkale’den memnun olduğunu belirterek “Kırıkkale’den memnunuz, İnşallah vatandaşlarımız da bizlerden memnundur. Tabi geleli kısa bir süre oldu. Ramazan ayından birkaç gün önce şehre geldim. İftar programları, iftar sonrası program derken bir ayımız geçti. Sonrasında şehre açılacaktık ki 15 Temmuz ile karşı karşıya kaldık. OHAL süreci ile birlikte Valilik Makamı olarak mesaimizin büyük bir çoğunluğunu bu terör örgütü ile mücadeleye harcıyoruz. Soruşturmalar, açığa almalar, ihraçlar derken mesaimizin büyük çoğunluğunu bu görevlerde geçiriyoruz. Tabi bu önemli vazifeden dolayı şehirle kucaklaşmamız biraz zaman aldı, iadei ziyaretler de maalesef gecikti.” Dedi.
ORTAYA ÇIKARTILMAYI BEKLEYEN BİR KÜLTÜR VAR
GAZETELER AYNA GÖREVİ YAPAR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Vali İlker Haktankaçmaz Kırıkkale’nin ortaya çıkartılmayı bekleyen bir kültüre sahip olduğunu belirterek “Esasen ben makamda oturan biri değilim. Ancak şehri tanımamam ve FETÖ soruşturmalarından dolayı biraz temkinli davranıyoruz. Zamanla beni daha fazla sokakta, vatandaşlarla iç içe göreceksiniz. Kırıkkale’nin ilçelerini gezdim, ilçe ziyaretlerimde Kırıkkale’nin çok güzel bir kültürel yapısı olduğunu, Hacı Taşan’lara, Neşet Ertaş’lara memleket görevi yaptığını ancak bu kültürün ortaya çıkartılmayı beklediğini gördüm.” İfadelerini kullandı.
GAZETELER AYNA GÖREVİ YAPAR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GAZETELER AYNADIR
Vali M. İlker Haktankaçmaz “Gazeteler ayna görevi yaparlar. Bir insan neyse gazetelerde kendisini görür. Tabi bazı insanlar aynaya bakınca hoşlarına gitmeyen şeyleri görürler. Küçük yerlerde gazetecilik mesleği ikili ilişkilerden dolayı daha zordur. Ancak olmayan bir şey yazılmaz, yazılan şeye alınmamak gerekir. Siz neyseniz yansıyan odur, art niyetli haberlerin de zaten yargı yolu açıktır.” İfadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x