Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Geçitler trafiği rahatlatacak 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın başlatmış olduğu Halk günü etkinliğinin 190’ıncısı Belediye Meclis Toplantısında vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Bir yandan vatandaşların taleplerini alan diğer taraftan belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, üst geçitlerinin şehir içi trafiğini olumlu yönde etkileyeceğini söyledi.

 

ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRACAK

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, başkanlığında gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine, Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Halk günü etkinliğinde sorunlarını dile getiren vatandaşlar Belediye çalışmalarından memnun olduklarını söylediler. Başkan Yardımcısı Bakır, sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi ve katılım sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür etti. Halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunları dinlendikten sonra,  sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, Yeni Mahalle Tuna Caddesi Baks Geçit kısa sürede hizmete gireceğini ifade etti. Başkan Yardımcısı Bakır, “Ölümlü ve maddi hasarlı trafik kazalarının en aza indirgemek ve ulaşım kolaylığı için başlatılan projelerden Yeni Mahalle Tuna Caddesi Baks geçiti kısa sürede hizmete açılacak şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kulandı.

 

KAVŞAK BU YIL İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Yardımcısı Bakır, “Diğer bur proje olan Karşıyaka, Yuva, Selimözer kavşak çalışması hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşallah bu proje 2018 yılı içerisinde tamamlanacak. Projenin bitmesi ile birlikte trafik önemli ölçüde rahatlayacak” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, çalışmaların Kırıkkale’ye hayırlı olması temennisinde bulunarak Halk günü etkinliğine katılan vatandaşlara teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x