Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Geldiğiniz yeri asla unutmayın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hitit Üniversitesi (HİTÜ) Sungurlu Meslek Yüksek Okulu (MYO) Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencileriyle deneyimlerini paylaşan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur: “Her zaman diyorum ki asla geldiğiniz yeri unutmayın. Asla insanlara yukarıdan bakmayın.”

Sungur, Hitit Üniversitesinde Deneyimlerini Paylaştı

HİTÜ Sungurlu MYO öğrencileri tarafından ilçeye yapılan ziyarete iadeyi ziyarette bulunan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, öğrencilerin derslerinin konuğu oldu. Ders süresince kürsüye çıkarak yerel yöneticiliğini gereklerini anlatan Başkan Sungur, öğrencilerin sorularına da yanıt verdi. Başkan Sungur ders süresince, “9 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum, fakat hakkı ile yaptığıma inanıyorum. Yöneticiliğim süresince örnek aldığım liderler Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve babamdır. Siyasi anlamda etkilendiğim büyüklerimiz var. Kişi anlamında da yüzlerce insan ismi sayabilirim. Ben torunum ile sohbet ederken büyük bir insanla sohbet etmiş gibi oluyorum. Her zaman diyorum ki asla geldiğiniz yeri unutmayın. Asla insanlara yukarıdan bakmayın. Biz belediye başkanıyız insanlar geliyor bize taleplerde bulunuyor. Ama biz asla insanlara tepeden bakmıyoruz. Sizler gençlik dönemlerinizin kıymetini iyi bilin. En güzel zamanlarınız okul zamanları. Biz bu yüz yılı Mustafa Kemal Atatürk ile yakaladık. Recep Tayyip Erdoğan ile de devam ediyoruz. İnşallah yine aynı güçte ki liderleri çıkarmak Türk toplumuna nasip olur. Bol bol tarih ile ilgili kitapları okuyun ve tarihimizi bilelim” şeklinde konuştu.

Adil davranıyorum

9 yıldır siyasetin içinde olduğunu dile getiren Sungur, “Herkese adil oluyorum. Hiç tanımadığım insanlar bile gelse elimizden geleni yapıyoruz. Siyaset zamanı geldiğinde ve insanın içerisinde siyaset heyecanı bittiyse bırakılmalıdır. Her şeyin bir zirvesi var. Belli bir yaş sonrası gençlere fırsat verilmelidir. Her zaman dürüst olun, doğrunun yanında olun. Her şeyden başka memleketimizi sevelim. Bizim Türkiye Cumhuriyeti’nden başka sığınacak hiçbir yerimiz yok. Önce vatanımızı sevmeliyiz. Biz kendimizi çok sevmeliyiz ki ülkemizi çok sevmeliyiz. Sizlerden ricam önce milletinizi sevin. Doğru ve dürüst insan olun, gerisi gelir” dedi.

Haber Merkezi

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x