Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

‘Geleceği siz yetiştireceksiniz’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Delice ve Keskin’de “Gönül Elçileri Projesi’nin” ikinci basamağı olan “Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi” tanıtım toplantısı yapıldı.GENİŞ KATILIM

Delice ve Keskin ilçelerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından bir tanıtım toplantısı düzenlendi. İlksen Kolat öncülüğünde düzenlenen toplantıya, Delice Kaymakamı Mehmet Parlak ve Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bülent Pişi ve diğer yetkililer katıldı.

‘BİLİNÇLİ OLMALIYIZ’

Toplantıda kadınların yarım kalan eğitimlerini tamamlamaları konusunda bilgilendirme yapıldı. Toplantıda İlksen Kolat, “Bu konuda en önemli başlık kız çocuklarımızın okuyup iş güç sahibi olmalarını, bilinçli birer anne olmalarını sağlamaktır. Eğitimli bir anne eğitimli toplumu oluşturan çocukları yetiştirecektir” dedi. İlksen Kolat, bayanların eğitimlerini tamamlamaları ve Halk Eğitim Merkezleri tarafından açılan kurslara kayıt yaptırarak kendilerini geliştirmelerini istedi.

KESKİN’DE ZİYARET

Keskin ilçesinde Gönül Elçisi olan bir aileye ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette İlksen Kolat, Adalet Komisyonu Başkanının eşi Gülcan Berçem Coşkun, İlçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bülent Pişi ve diğer yetkililer katıldı. Bu ziyarette İlksen Kolat, koruyucu aile ve çocukla yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu