Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Geleceğimiz için fırsat verilmeli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından başlatılan ve geçtiğimiz haftalarda yapılan sınavla son bulan siyaset akademisinde kursiyerler sertifikalarını aldı. Düzenlenen törene katılan Milletvekili Abdullah Öztürk “Gençlere geleceğimiz için fırsat vermeliyiz” dedi.

 

TECRÜBE KAZANMALARI SAĞLANMALIDIR

AK Parti tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan Siyaset Akademisi geçtiğimiz haftalarda yapılan sınavla son bulmuştu. Hafta sonunda gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Siyaset Akademisi Kursiyerleri adına üç kişiye sertifikalarını verirken Milletvekili Abdullah Öztürk’ün katılımıyla il başkanlığı binasında sertifika töreni gerçekleştirildi. Büyük Güç Büyük Türkiye sloganıyla gerçekleştirilen Siyaset Akademisinde başarıya ulaşanlar sertifikalarını alırken Milletvekili Abdullah Öztürk, “Ülkemizin geleceği için geleceğimiz olan gençlerimize fırsatlar vermeliyiz. Bugünün gençleri yarının Türkiye’sine yön veren insanlar olacak. Bu sebeple gençlere siyasette daha fazla fırsat tanınmalı ve tecrübe kazanmaları sağlanmalıdır” dedi.

 

MESELE MİLLET MESELESİ

Ülkemizin geleceği için son derece önemli bir referandum olacağının ifade eden Öztürk “Teşkilatımız her zaman dinamik olarak seçime hazır. İki aylık zamanda çalışmalar yapılacak. Sahada olacak, herkesi aydınlatacağız. Farkımızı ortaya koyacağız. PKK, HDP, Feto, hayır diyor. Tarih bizi yazacak . 2002 yılından sonra daha iyi noktaya geldik. Daha iyi yere gelmek için, dünyada ilk on ülke arasına girmek için çalışacağız. Biz Ensar düşüncesi olan bir ülkeyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başı dik gezdiyor. Bizler vatandaşı hiçe sayanlara rağmen çalışacağız ve 15 Temmuz’u asla unutturmayacağız. Darbe ve vesayet anlayışı ortadan kalkacak. Türkiye iyi bir yere geldi. Aksaklıkları bu referandum ile gidereceğiz. Sahada çalışmayı iyi yaparsak güzel sonuçlar alırız. Mesele millet meselesi” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x