Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Geleceğimize oy vereceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

AK Parti, 16 Nisan’a sayılı günler kala mitinglerine ve kampanya çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Tüm teşkilatı ile sahada olan AK Parti’nin Gençlik Kolları da bu çalışmalara tam destek veriyor.

 

MEKTUBUNU ULAŞTIRIYORUZAK

Parti Gençlik kolları referandum çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ise gençlik kolları mitinglerin yanı sıra evet gazetesi ve Başbakan Binali Yıldırımın Mektuplarını gençlere ulaştırıyor. 18 maddelik anayasa değişiklik paketinin Meclis’ten geçmesinin hemen akabinde çalışmalarımızı başlattıklarını belirten AK Parti Gençlik Kolları il Başkanı Müjdat Yurtseven, “Kırıkkale’nin bütün il, ilçe ve mahallerine “evet gazetesi”ni dağıtıyoruz. Bir seçim dokümanının dışında olan gazetemiz sadece gençlerin değil, yaşlıların da büyük ilgisini çekmesi, bizim açımızdan sevindirici bir unsur oldu” ifadelerini kulandı.

 

GÜÇLÜ EVET ÇIKACAKAK

Parti Gençlik Kolları olarak Başbakanımızın bizzat kaleme aldığı isme özel mektupları teşkilatlarımız eliyle gençlere ulaştırıyoruz. Genç Kürsü”,  “Üniversiteliler Soruyor” ” etkinleri çerçevesinde genç kürsü programlarımızı milletvekillerimiz ve il başkanımız, belediye başkanımızın katılımı ile gerçekleştirdik.  Şu ana kadar 18-30 yaş arası genç seçmene bu mektuplar ulaştı. Çünkü bizim neslimiz çok fazla dinlemek istemiyor. Konuşmak, tartışmak ve soru sormak istiyor.” Şeklinde konuştu. Yurtseven referandumda güçlü evet çıkacağını belirtti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x