Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Geleceğimizin teminatı gençlerimize her zaman destek veriyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale ve Ankara’da önemli projelere imza atan Vuralhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Denizhan Vural, İstanbul’da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet’i ziyaret etti.

İSTİŞAREDE BULUNDULAR

Kırıkkale ve Ankara’da sayısız projelere imza atan ve ülke yararına her zaman destek veren İş Adamı Denizhan Vural, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet’i ziyaret etti. Vural ve Emanet ziyarette Kırıkkale için yapılacak projeler hakkında istişarelerde bulundular.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Ziyaretin ardından açıklama yapan Kırıkkaleli iş adamı Dehizhan Vural, “Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet’i ziyaret ettik. Ülkemizin teminatı gençlerimiz için yapacağımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah Kırıkkale’miz başta olmak üzere Türkiye geneli Gençlerimize destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emanet, Vural’a çeşitli hediyeler takdim etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekindiler.

HABER MERKEZİ

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x