Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYaşam

Genç kızdan, Memura bayram hediyesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ATM’DE UNUTULAN PARAYI, İŞLEM SIRASINDAN SAHİBİNİ BULARAK TESLİM ETTİ

 

Kırıkkale merkezde bir bankanın ATM’sinden para çekmeye giden genç kız ATM’de bir deste parayı görünce şaşırdı. Banka ile irtibata geçen genç kız, paranın sahibine ulaşarak parayı teslim etti.

 

“ŞAŞIRDIM”

Kırıkkale Atatürk Bulvarı üzerinde bir bankanın bankomat ATM sinde iftara yakın bir saatte para çekmeye giden 19 yaşındaki Özge Göçer ismindeki genç kız, banka kartını ATM’ye iletmesinin hemen ardından bir yığın parayı vermesi genç kızı çok şaşırttı.  Özge Göçer’in açıklamasında “İftara yakın iftar alışverişinde kullanmak için Atatürk bulvarı üzerindeki bir ATM den para çekmek isterken kartımı bankamatik’ e ilettim şifremi dahi girmeden para verilen bölümden bir yığın parayı verince çok şaşırdım. Ben hiçbir işlem yapmamıştım, verilen paranın yanlışlıkla verildiğini tahmin etim

 

“ŞANSLI SAYDIM”

“ATM’deki paranın sahibine ulaşmak için bir gün sonra Babamı bankaya gönderdim. Benim para çekme işlemimden bir önceki işlem yapanın seri numarasından yola çıkarak hesabın Kırıkkale’de bir devlet memuru Mustafa Karakoç’un maaşı oldu bilgisini alarak şahsa ulaştık. Para iadesi için bir gün sonra akşama doğru bir esnafın işyerinde buluşarak parasını iade ettim. Parayı şahsa verince heyecanla zarfın içindeki parayı çıkararak acele acele sayması benim parayı iade etmemdeki huzuru bir kat daha yaşattı. Şu ramazanlık günde bir maaş kaybının o ağabeyimizin için ne kadar önemli olduğunu gördüm, İyi ki ben bulmuşum diye de devlet memuru ağabeyimi şanslı saydım. ‘’  ifadelerini belirti.

 

Haber: Arif Çakıroğlu

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu