Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

“Gençlerimizin her zaman yanındayız”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“Aile İçi İletişimsizlik ve Gençlerimizi Tehdit Eden Zararlı Madde Bağımlılığı” isimli seminerde konuşan Vali Ali Kolat, “Aile içi iletişimsizlik, şiddet ve madde bağımlılığı, gerçekten de çok önemli bir konu. Bu konuda kim adım atmak istiyorsa biz onun yanında yer alırız” dedi.

“Projelere destek vereceğiz”

Vali Ali Kolat programda yaptığı kısa konuşmada; “Aile içi iletişimsizlik, şiddet ve madde bağımlılığı, gerçekten de çok önemli bir konu. Bu konuda kim adım atmak istiyorsa biz onun yanında yer alırız. Bu konuda bizler kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte her türlü desteği veririz. Gençliğimize yönelik, insanlığımıza yönelik, geleceğimize yönelik, sağlığımıza, kültürümüze ve sosyal yapımıza yönelik her türlü çalışmaların biz yanındayız. Ben emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir toplum diliyorum”  dedi.

Önemli tavsiyeler paylaşıldı

Daha sonra, İl Emniyet Müdürlüğü Psikoloğu Dr. Yavuz Ercan ve Amatem Klinik Şefi Doc. Dr. Tuncer Okay tarafından davetlilere, Aile İçi İletişimsizlik ve Gençlerimizi Tehdit Eden Zararlı Madde Bağımlılığı ile ilgili çeşitli bilgiler verildi.  Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen programa Vali Ali Kolat’ın yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Sağlık Müdürü Mustafa Uzun ve davetliler katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu