Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Gençlik Hizmetlerinde bayramlaşma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kurban Bayramı dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlünün makamında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Şube Müdürü İsmail Güngör, Şube Müdürü Mehmet Erkol  ve kurum personeli katıldı.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; Bayramlar, yaşama ve insana dair güzelliklerin sımsıcak duygularla paylaşıldığı, insanların barışarak dargınlıkları unuttuğu, kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel ve anlamlı günlerdir. Ümmetin üzerinde oynanan oyunları hep birlikte basın ve yayın organlarından takip ediyoruz. Ülkemizin 15 Temmuzda yaşamış olduğu hain darbe girişimini ve milletimiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte görüyoruz. İşte bayramlar bu birliktelik ruhunun devam etmesi açısından da önem arz etmektedir. Hazreti Alinin demiş olduğu gibi günahsız geçen her gün bizim için bayram gibidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin ve personelimin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, ibadetlerimizin kabul olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyorum ve nice bayramlarda birlikte olma dileklerimi sunuyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x