Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

GENÇLİK KAMPI BAŞVURULARI BAŞLADI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen gençlik kampları için başvurular başladı. Gençler; çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir dönem yaşayacakları kamplara katılabilmek için 24 Mayıs akşamına kadar başvurabilecek .

BAŞVURU ŞARTLARI

Kırıkkale iline bu yıl 1050 öğrenciyi Türkiye’nin dört bir köşesine 7 gün 6 gece ücretsiz olarak kamp yaptırılacak. Başvuru ve değerlendirme detaylarının ise “Kamplarımız ücretsiz olup katılacakların ulaşım dahil bütün  ihtiyaçları Bakanlığımız tarafından karşılanacaktır. Ayrıca, katılımcı gençlerin tamamına, yolculukları ve kamplarda geçirdikleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de verilecektir. Kamplarımızda kız ve erkek dönemleri ayrı ayrı yapılacaktır. Bir kamp dönemi 7 gündür. Kamplara başvurular  02-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında genclikkamplari.gsb.gov.tr ve facebook.com/Gençlik Kampları sayfalarından adreslerinden gençler tarafından on-line olarak yapılacaktır. Online başvuru yapma imkanı bulunmayan gençlerin gençlik merkezlerine gitmesi halinde bu kişilerin başvuruları da görevlilerce aynı sistem üzerinden yapılacaktır. 12-13 yaş grubu (2002-2003 doğumlular) kızlar deniz kamplarına, 14-22 yaş grubu (1993-2001 doğumlular) kızlar doğa kamplarına, 12-15 yaş grubu (2000-2003 doğumlular) erkekler deniz kamplarına, 16-22 yaş grubu (1993-1999 doğumlular) erkekler doğa kamplarına başvuru yapabilir. Yaş gruplarının belirlenmesinde, yıl baz alınacak, ay ve gün dikkate alınmayacaktır. Kamplara 12 yaşından küçük ve 22 yaşından büyük gençlerin kaydı yapılmayacaktır. Eksik ve yanlış beyanda bulunanların başvuruları kabul edilmeyecektir” denildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu