Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

‘Gençlik Merkezi Günleri’ Ankara’da yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘2016 Yılı Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Etkinlikleri’ kapsamında düzenlenen  ‘Gençlik Merkezi Günleri’ Ankara’da çok geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

 

Congresium Kongre ve Gösteri Merkezinde Bekir Develi’nin sunumu ile gerçekleştirilen Gençlik Merkezi Günlerinin açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gençlerin üzerlerinde büyük sorumluluklar bulunduğunu ifade ederek, “Sizler, ülkemizin, milletimizin geleceği olduğunuzu bir kez daha ortaya koydunuz. Bu hafta gençlerimiz açısından önemli. Çünkü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve aynı zamanda istiklalimize olan yürüyüşün başlangıcının hatırlandığı hafta” diye konuştu. Konuşmaların ardından ünlü şarkıcı Murat Kekilli sahne aldı. Konser bitiminde 81 ilden gelen 220 gençlik merkezinin çalışmalarının sergilendiği fuar alanında yerini alan Kırıkkale gençlik merkezi standı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Vural, gençlik liderleri ve gönüllü gençlerle birlikte ziyaretçilerini ağırladı.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Gençlik merkezi üyelerinin yıl içerisinde yaptığı çalışmalar ve Kırıkkale’ye özgü eserlerin sergilendiği Kırıkkale standı, Gençlik Merkezi Günleri ziyaretçileri tarafından büyük beğeni topladı. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi standımıza; Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Emre Topoğlu, Daire başkanları,  çeşitli illerin milletvekilleri, Ankara’da yasayan Kırıkkaleliler ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Ziyaretçilere, gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından çekirdek, kuru üzüm, kolonya ikramı yapılırken çeşitli hediyeler verildi. Gençlik merkezi üyeleri tarafından yapılan çinicilik, ebru, kaligrafi, dokuma gibi çalışmalar ise organizasyona ayrı bir renk kattı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x