Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşetSpor

Gençlik merkezi her yerde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 İl’de yürütülen ‘’Merkezim Her Yerde’’ projesi kapsamında Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi çalışanları ve Halk Sağlığı Müdürlüğü Aile Danışmanlığı Birimi uzmanları ile Keskin İlçesi Hayriye Camii yaz Kur’an Kursu öğrencilerine etkinlik düzenlendi.

 

DOĞRU KULLANIMI SÖYLEŞİSİ

Gençlere Kırıkkale Gençlik Merkezince yürütülen Akademi çalışmaları, Kulüp faaliyetleri ve projeler hakkında gençlerimiz bilgilendirildi. Gençlik Liderleri tarafından gençlerimize eğitsel oyunlar oynatılarak hoşça vakit geçirilmesi sağlandı. Kırıkkale Gençlik Merkezinin yerelde yürüttüğü ‘’Televizyonsuz Bir Gece’’ projesi kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü Aile Danışmanlığı birimi uzmanları tarafından televizyon’un doğru kullanımı hakkında söyleşi yapıldı. Faaliyet, 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak adına gençlerimize tişört ve şapka dağıtımı yapılarak toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x