Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Gerçeğini aratmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü personeli ile ortak bir çalışma yapan Kırıkkale İtfaiye Müdürlüğü, MKE ile tüm ilçe itfaiyesindeki görevli personellerle birlikte gerçekleştirilen yangın tatbikatı, gerçeğini aratmadı.

 

4 GÜNLÜK EĞİTİM

İtfaiye Müdürlüğü hizmet binasında verilen 4 günlük eğitimlerin yanı sıra tatbikat da gerçekleştirildi. Maket ev ve bir araç yakılarak itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürü Koray Aslan yaptığı açıklamada, “Bizler itfaiye personeli olarak ekip çalışmamız ile can ve mal kurtarıp, tehlikelere karşı emniyet almaktayız. Yaptığımız iş gereği bir çok tehlikeyle karşı göğüs germekteyiz. Yeri geldiğinde canımızı tehlikeye atarak, hayat kurtarmakta ve işimizi severek yapmaktayız. Yapmış olduğumuz bu eğitim ve tatbikatlar ile teşkilatımızı güçlendirmek il ve ilçede tüm itfaiyecilerimizi kaynaştırmaktır. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak, Ankara Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şubesine verdikleri eğitimlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x