Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Gereken ne varsa yapılacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ KÖKSAL VE CAN, HALK GÜNÜ TOPLANTISINDAN ÖNCE BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELEREK GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDULAR.

 

Halk günü uygulaması çerçevesinde il başkanlığına gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, son günlerde meydana gelen terör saldırılarını ve HDP’lilerin tavırlarına yönelik açıklamalarda bularak, Askeri operasyonlarında tüm kararlılıkla süreceğini, terör örgütünün silah bırakana kadar yurt içinde ve yurt dışında gereken ne varsa yapılacağını açıkladılar.

 

HERKESE HAK ETTİĞİ DERS VERİLİR

Ak Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can halk günü uygulaması öncesinde basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdiler. Toplantıda Köksal ve Can geçen hafta içinde ilimizin şehit acını yaşadığını bu acıyı kendilerinde hissettiğini ifade ettiler. Son günlerde yapılan askeri operasyonlar ve meclisteki terör toplantısı hakkında geniş bilgi veren vekiller operasyonların tüm karalılıkla süreceğinin mesajını verdiler. Ak parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal terör örgütünün son bir hafta içinde eylemlerine kalleşçe devam ettiğini bu eylemlerin birinde Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri’nin şehit olduğunu bu acıyı kendilerinde hissettiğini söyledi.  Köksal terör örgütüne yönelik askeri operasyonlarında karalılıkla süreceğini belirterek “ Terör örgütüne misli ile cevap veriliyor. Devletin gücünü göstermesi gerekiyordu, gösteriyor.Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında inlerine kadar gidiliyor. Terör örgütü ne zaman biz bu işten yıldık bıktık artık yeter diyene kadarda devam edecek. Siyasi irade bunu destekliyor, halkta destekliyor. Devlet ile mücadeleye giren herkese hak ettiği  ders  verilir” ifadesini kullandı.

 

SHOW YAPIYORLAR

Köksal çözüm sürecinin bittiği yönünde yapılan açıklamalar konusunda ise “ Bu operasyonlarda çözüm sürecinin bir parçası. Çözüm sürecini iyi anlamak gerekiyor.  Çözüm süreci ortada bulunan problemi ortandan kaldırmak kardeşçe kucaklaşmaktır. Terör örgütünün bölgeden silahlarını bırakarak baskısını ortadan kaldırarak yurt dışına çıkmasıdır. Bu soruna sen devam edersen devlette gerekeni yapar ” ifadesini kullandı. Ak parti Milletvekili Köksal mecliste terör görüşmesi sırasında HDP milletvekillerini dokunulmazlıklarının kaldırılması yönünde dilekçe vermelerini show yapmak olduğunu belirterek “Meclisteki görüşmelerde herkes gerçeği gördü. HDP’nin nasıl bir çizgide olduğu ortaya çıktı. 7 Haziran seçimlerinde HDP’ye oy verenlerin büyük bir kısmı da bu gelişmeler karşısında pişman olmuştu. Genel Başkanları Demirtaş artistlikten başka hiçbir şey yapmıyor. Gündemi değiştirmek çabalıyor.Ama bu çabaları sonuç vermeyecek” ifadesini kullandı.

 

SÖZLERİNDE DURMADILARD

Ak parti Milletvekili Ramazan can çözüm sürecinin başladığı dönemde HDP’nin terör örgütü ile yapacakları görüşmelerle silah bırakacağını ve terör unsurlarının ülke dışına çıkacağı konusunda söz verdiklerini, ancak 7 Haziran seçimleri sonrasında sözlerinde durmadıklarını belirtti. Can “ Maalesef oyun bozanlık yaptılar. Bunu cezasını da çekecekler. Son günlerde yaşanan olaylar bizi büyük derce üzüyor. Ortada terör örgütüne yönelik verilen bir mücadele var. Askeri müdahaleyi siyasi irade destekliyor. Her türlü cezalandırılma yapılıyor. Misli ile cezalandırılıyor” ifadesini kulandı. Can 9 HDP Milletvekili hakkında savcılık fezkeresini hazırlandığını mecliste komisyonların kurulmasından sonra bu dokunulmazlıklarının görüşüleceğini belirterek” Mevcut partinin milletvekilleri dokunulmazlıklarını kaldırılması yönünde imza verdiler. Ancak bundan önce savcılık fezkeseri hazırlandı. Meclisin açılmansın ardından komisyonlar oluşacak. Komisyonlar bu dokunulmazlık dosyalarını görüşerek gerek görürse genel kurula gönderecek. Son kararı meclis genel kurulu verecek” şeklinde konuştu.

 

EN BÜYÜK REFERANS KIRIKKALE’Lİ OLMASI

Milletvekilleri Köksal ve Can Hükümet kurulması yönünde çalışmaların sürdüğünü bu çalışmalarında kamuoyu ile paylaşıldığını belirttiler. Milletvekilleri halk günü uygulamasının devam edeceğini parti binasında yapılması hakkında yapılan eleştirilere cevap vererek “ Halk günü uygulamamız devam edecek. Biz buraya gelen kimseye bu güne kadar kime oy verdin bizim partiye üye misin diye sormadık, sormayız. Bizim için en büyük referans buraya gelenlerin Kırıkkaleli olması . Halk gününün ciddiyeti içinde bir mekan gerekiyor. Kahvehane’de yaparsak bir ciddiyeti olmaz. Burayı halk günü için vatandaşlarımız bir büro olarak görsün, parti binası olarak değil” ifadesini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu