Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

GSF öğrencilerinden muhteşem sergi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri sergi açtı. Dört öğrencinin eserlerinin yer aldığı sergi ilgi kaynağı oldu.‘İNSAN OLDUĞUNUZ İÇİN…’GSF öğrencilerinden muhteşem sergi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Cumartesi günü ziyarete açılan serginin açılışını Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Gençer ve öğrenciler yaptı. Öğretim Üyesi Gençer, sergide emeği geçen öğrencilere teşekkür ederek, “Resimler duygu ve düşüncelerimizi anlatır. Duygu ve düşüncelerimiz bizi hayvanlardan ayırt eden en belirgin özelliklerdir. Ben öğrencilerimize önce insan oldukları için teşekkür ediyorum. Sergimizi ziyaret eden tüm insanlara teşekkür ederim” dedi.

5 GÜN AÇIK
Sanat Atölyesi tarafından açılan sergide yağlı ve pastel boya çalışmalarını içeren toplam 30 eser bulunuyor. Bölümden mezun olan Fatih Sazak, Neslihan Eryılmaz, Ali Rıza Gençer ve hala bölüm öğrencisi olan Rafet Olgun’un eserlerinin yer aldığı sergi 5 gün ziyarete açık olacak. Sergilenen resimlerin, sergi bitiminde satılabileceği açıklandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu