Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Gol düellosu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BÖLGESEL AMATÖR LİG PLAY OUT KARŞILAŞMASINDA 8 GOL OLURKEN, MKE KIRIKKALESPOR GÜLEN TARAF OLDU

 

MKE Kırıkkalespor ile Türk Meta 1963 Spor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig Play Out karşılaşmasında 5-3’lük skor ile MKE Kırıkkalespor oldu. MKE Kırıkkalespor 2017-2018 sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek.

 

MKE HIZLI BAŞLADI

Başpınar Stadyumunda oynanan Bölgesel Amatör Lig Play Out karşılaşmasını Ankara Bölgesinden Alper Akarsu, yardımcıları ise Ankara Bölgesinden Hüseyin Can   ve Selçuk Gökgöz yönetti. Karşılaşmaya hızlı başlarken, 5’nci dakikada İbrahim Has MKE Kırıkkalespor’u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan ve oyunun tamamen kontrolünü elinde tutan MKE Kırıkkalespor, karşılaşmanın 14’üncü dakikasında Bora Sönmez’in harika golü ile 2-0 öne geçti.

 

SAHNEDE AHMET BÖYTER

Türk Metal 1963 Spor’u kendi yarı sahasın kapatan MKE Kırıkkalespor, 22’nci dakikada penaltı kazanda. Topun başına geçen Ahmet Böyter’in penaltı atışını kaleci kurtardı. Dönen topu takip eden MKE Kırıkkalesor, geliştirdiği atakta, Ahmet Böyter’in golü ile durumu 3-0 yaptı. 3-0’ın ardından daha sakin oynayan MKE Kırıkkalespor, kalesinde de atak görmeye başladı. Karşılaşmanın 28’inci dakikasında Gökhan Tapan’ın attığı gol ile Türk Metal 1963 spor durumu 3-1’e getirirken, ilk yarı 3-1 sona erdi.

 

FARKI KAPATAMADILAR

İkinci yarıya da etkili başlayan takım MKE Kırıkkalespor oldu. Karşılaşmanın 54’üncü dakikasında kaptan Ahmet Böyter tekrar sahneye çıkarak durumu 4-1’e getiren golü kaydetti. Farkı kapatmak için atak geliştiren TM 1963 spor 59’uncu dakikada Ozan Can Funda’nın attığı gol ile durumu 4-2’ye getirdi. Aradaki farkın kapanmasına izin vermeyen MKE Kırıkkalespor, 86’ncı dakikada Güvenç Parlakgündoğdu’nun golü ile farkı tekrar 3’e çıkartı 5-2. karşılaşmanın son dakikalarında gelişen TM 1963 spor atağında Mehmet Eren’in attığı gol durumu 5-3’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmazken, maç 5-3 sona erdi.

 

HABER-FOTO: BURAK CAN

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x