Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

GÖREV ŞEHİDİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yozgat’ta 22 Mayıs 2016 tarihinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Polis Memuru Ali Tonga (31), tedavi gördüğü Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde şehit oldu.
 
KAZADA AĞIR YARALANMIŞTI
Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Ali Tonga 22 Mayıs 2016 tarihinde Atatürk yolunda sivil polis otosu ile geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Tedavi altında bulunan Polis Memuru Tonga, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
İLK TÖREN YOZGAT’TA
Şehit Polis Memuru için ilk tören Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlendi. Törende konuşan Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, asayiş şube müdürlüğünde görevli polis memuru Ali Tonga’nın 22 Mayıs’ta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandığını 2 ay 10 gündür süren tedavinin ardından şehit olduğunu belirtti.
MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Şehit polis Memuru Ali Tonga törenin ardından memleketi Kırıkkale’ye getirildi. Baba ocağına getirilen şehit Tonga için helallik alındı. Şehit Tonga’nın cenazesi daha sonra Yahşihan İlçe Merkez Camii avlusuna getirildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Tonga, resmi törenle Yahşihan ilçe mezarlığında toprağa verildi.  Yapılan törene il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda seveni katıldı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x