Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Görme engellilerden büyük başarı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunun düzenlemiş olduğu  B2-B3 Futsal 2.lig ve yükselme grubu ikinci devre müsabakaları Hatay’ın İskenderun İlçesinde 8—12 Eylül tarihleri arasında yapıldı.

İskenderun Gençlik ve Spor Salonu ile İskenderun Belediyesi Sakarya Spor Salonunda oynanan müsabakalara Türkiye genelinde 20 takım,  330 kişi katıldı.

Vali Kolat’a teşekkür

Kırıkkale’yi temsilen katılan Kırıkkale Engelliler Spor Kulübü büyük bir başarıya imza atarak ikincisi oldu. Görme Engelliler İl Temsilcisi ve Kırıkkale Engelliler Spor Kulübü Başkanı Recep Dağdelen, “Bizlere her türlü desteği sağlayan Sayın Valimiz Ali Kolat’a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ’ye teşekkür ederiz” dedi.

Başarı tesadüf değil

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; İl Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan antrenörlerimiz engelli vatandaşlarımıza spor yaptırmak için Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında çeşitli branşlarda 8 proje yaptılar. Yapılan bu projelerden 370 engelli vatandaşımız yararlandı. Kırıkkale Engelliler Spor Kulübünün elde etmiş oldukları bu başarının tesadüf değildir.

Düzenli ve sürekli antrenman

Düzenli ve sürekli antrenman yaparak böyle bir başarıya imza attılar” dedi. Ünlü, Görme Engelliler İl temsilcisi ve Kırıkkale  Engelliler Spor Kulübü başkanı Recep Dağdelen’e ve sporcuları tebrik ederek başarıların devamını diledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu