Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Gösteri ve yürüyüş güzergahları belirlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla bir basın açıklamasında bulunarak gösteri ve yürüyüş güzergahlarının belirlendiğini bildirdi. Açıklamaya göre toplantı alanının, Atatürk Bulvarının, İmam Hatip Kavşağı ile Halide Edip Caddesi Kavşağı arasında bulunan alanı kapsıyor.

 

YÜRÜYÜŞ VE TOPLANTI ALANLARI

Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamaya göre “Toplanma Bölgesi, Atatürk Bulvarı üzeri olup, Atatürk Bulvarı ile Çalılıöz Mahallesi 513 Sokağın kesiştiği (Çalılıöz Köprü Alt Kavşağı) kavşakta başlar, Atatürk Bulvarı Çalılıöz Mahallesi 540 Sokağın kesiştiği alanda sona erer. Yürüyüş Güzergahı, Toplanma Bölgesinde başlayan yürüyüş, Atatürk Bulvarını takiben Atatürk Bulvarı, Nene Hatun Caddesi ve Ankara Caddesinin kesiştiği kavşağın alt kısmı olan miting alanında sona erer. Toplantı Alanı, Atatürk Bulvarının, İmam Hatip Kavşağı ile Halide Edip Caddesi Kavşağı arasında bulunan alanı kapsar. Dağılma Yerleri, Toplantı alanına açılan Nene Hatun Caddesi, Ankara Caddesi, Atatürk Bulvarı alt ve üst yollan, Halide Edip Caddesi, Ergenekon Caddesi ve alana açılan diğer ara sokaklar dağılma yerleridir.

 

TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK YER TAHSİSİ.

“Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü ile ilgili ilk müracaat olduğunda öncelikli olarak 1. Toplanma Bölgesi, 1. Yürüyüş Güzergâhı ile 1. Miting Alanı ve 1. Dağılma Yerleri tahsis edilecektir. 1.Toplanma Bölgesi ve 1.Yürüyüş Güzergâhı ile 1. Miting Alanının başka toplantı, resmi tören vb. faaliyetlerde kullanılması durumunda 2. Toplanma Bölgesi, 2. Yürüyüş Güzergâhı ile 2. Miting Alam ve 2. Dağılma Yerleri tahsis edilecektir. 2.Toplanma Bölgesinin başka toplantı, resmi tören vb. faaliyetlerde kullanılması durumunda üçüncü alternatif olarak 3. Toplanma Bölgesi, 3. Yürüyüş Güzergâhı ile 3. Miting Alanı ve 3. Dağılma Yerleri tahsis edilecektir”.

 

AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER

“Toplantı alanının bulunduğu yerde müsait olan ağaç ve direkler kullanılarak, toplantı hitamı da temizlettirilmek kaydıyla, toplantıya ve trafiğe engel olunmayacak şekilde pankart asılıp afişleme yapılabilir. Yetkililerinden izin alınmak kaydıyla, Kırıkkale Belediyesi tarafından yaptırılan ve ilimizin muhtelif kesimlerinde bulunan billboardlar ve panolar kullanılabilir” ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x