Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Güçlü kadroyla kaliteli sağlık hizmeti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık hizmeti vermeye başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi güçlü hekim kadrosu ile dikkat çekiyor. Hasta kabul etmeyi sürdüren hastanenin hekim kadrosuna vatandaşların ilgisi yüksek.

 

BAŞHEKİM DR. BAYRAM IŞIK

Kırıkkalelilerin daha ilk günlerden büyük ilgi gösterdiği Özel Yaşam Hastanesi güçlü hekim kadrosu ile öne çıkıyor. Hastanede Kırıkkale’nin tanınmış hekimleri görev yapıyor. Başhekimlik görevini Genel Cerrah Dr. Bayram Işık yürütüyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Şenol Önder Başhekim ve Mesul Müdür Yardımcısı olarak görev almış durumda.

 

İŞTE HEKİM KADROSU

Dr. Bayram Işık Genel Cerrah, Mesul Müdür ve Başhekim olarak görev yapacak. Dr. Şenol Önder Göz Hastalıkları Uzmanı ve Mesul Müdür Yardımcısı, Dr. Mehmet Öncel Genel Cerrah, Dr. Emrah Topbaş Üroloji Uzmanı, Uzman Dr. Alparslan Akkurt Ortopedi ve Travmotoloji Uzmanı, Abdulkadir Yanartaş Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Dr. Bülent Yıldız Dahiliye-İç Hatalıkları Uzmanı, Dr. Kürşat Sayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Dr. Kadir Fırat KBB, Dr. Ahmet Salih Yazar Çocuk Hatalıkları Uzmanı, Dr. Yıldız Kök Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Dr. Ahmet Keçecioğlu Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Dr. Arslan Öcal Kardiyoloji Uzmanı, Dr. Cihan Kutluca Radyoloji Uzmanı, Dr. Çiğdem Karaer Acil Hekim, Dr. Fatma Bayram Acil Hekim, Dr. İbrahim Yılmaz Psikiyatri Uzmanı, Dr. Kenan Dedeoğlu Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Dr. Mustafa Tuncer Mavuş Dahiliye Uzmanı, Dr. Naim Ulusan Enfeksiyon Hatalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı, Dr. Özlem Latife Yılmaz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak görev yapacaklar. Hastanenin ebe, hemşire, eczacı, diyetisyen, fizyoterapist, acil servis personeli, ATT uzmanı, radyoloji teknisyeni ve diğer branşlardaki personel sayısı da sadece Kırıkkale değil, bölgeye hizmet verecek oranda yüksek

 

75 YATAKLI HASTANE

75 yataklı bir hastane 8 bin metrekarelik kapalı alana sahip. 15 adet yoğun bakım yatağı, 4 adet yeni doğan çocuk ünitesi yatağı bulunuyor. 19 hekimle hizmet veriliyor ancak ilerleyen günlerde hekim sayısının artması bekleniyor. Ameliyathaneler, doğumhane, yoğun bakım ünitesi ve diğer ünitelerle yataklı servisler otel konforunda.  Acil Servis, Genel Cerrahi, Nöroloji, Kardiyoloji, Dahiliye, Anestezi ve Reanimasyon, Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Göz, Ortopedi ve Travmatoloji, Çocuk Hastalıkları, Kadın Doğum ve Hastalıkları, Üroloji, KBB ve diğer bölüm ve servislerle hizmet veriliyor. MRI, Tomografi, Mamografi, Kemik Dansitometre, Kan Alma Laboratuarı cihazlarımız mevcut.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x