Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Gücümüzü halkımızdan alıyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ PARTİ İL BAŞKANI MUSTAFA AKYÜREK BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Gücümüzü halkımızdan alıyoruz

‘Türkiye’ye iyi gelecek’ sloganı kurulan Türkiye’nin yeni partisinin Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Akyürek ve parti teşkilatı basın mensupları ile bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ey Park Dinlenme tesisinde basın mensupları ile bir araya gelen Türkiye’nin yeni Partisi iyi Parti il Başkanı Mustafa Akyürek, Merkez İlçe Başkanı Faik Bektur ve parti yöneticileri ilk kez basın açıklamasında bulundular. 6 Kasım 2017 tarihi itibari ile Meral Akşener’in Genel Başkanlığında Kurulan İYİ Parti’nin Kırıkkale İl Başkanlığı görevine atanan Akyürek yaptığı açıklamada, “Milletimize Kırıkkale’mize hayırlı hizmetlere vesile olmasını dilerken, bana bu sorumluluğu veren İYİ Parti’nin tüm yöneticilerine teşekkür ediyorum”

 

BİZ GÜÇLÜYÜZ

Akyürek, “Demokrasilerde kurumlar görevini yaparken bireyin ve milletin yasama haklarını gözetmekle sorumludur. Bizler de bu sorumluluğun bilinci ile Türkiye’de mevcut iktidarın ve muhalefetin konumları itibari ile milletimizin beklentisine yeteri kadar cevap veremedikleri için yeni bir siyasi anlayışla meşru hedeflere meşru yollarla gitmek için artık ülkemizde olduğu gibi İlimizde de İYİ şeyler İYİ Partiyle yapılacaktır Çünkü biz güçlüyüz ve gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Bu sebeple başaracağız”

 

MİLLETİN SESİ OLACAĞIZ

“Bunun için Teşkilatımızı kurarken İlimizde değişik görevlerde bulunan büyüklerimize, kardeşlerimize, sivil toplum örgütlerine danışarak İYİ ye doğru gideceğiz. İYİ ye olan ilgi her yerde olduğu gibi ilimizde de meyvesini verecektir. Biz kavgadan yana kuru çekişmelerden yana değiliz. HAK-ADALET-HÜRRİYET kavramlarının yaşatılması mücadelesi vereceğiz ve bunu başaracağız, çünkü biz güçlüyüz. Kısa zamanda bütün teşkilatlarımızı kuracağız. Yolumuz; ayrımsız vatandaşlık hakkının herkese uygulanması olacak. Korkularla, susturulan milletimizin gür sesi olacağız ve bunu başaracağız, çünkü biz güçlüyüz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x