Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Gümş Turizm’de Ankara – Kırıkkale 7 TL

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gümüş Turizm’den 15 Temmuz’a Anlamlı İndirim

 

Kırıkkale’nin taşımacılık sektöründeki öncü ismi Gümüş Turizm, 15 Temmuz’un birinci yıl dönümü nedeniyle bünyesinde yeni bir uygulama başlattı. Yeni uygulama ile birlikte Ankara’dan Kırıkkale’ye gelecek yolcular 10 TL yerine 7 TL ödeyerek seyahatlerini gerçekleştirecekler.

 

AMACIMIZ KEYİFLİ ZAMAN

Firma sahibi Oğuzhan Gümüş, amaçlarının fiyatta rekabet etmek olmadığını, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerine, Gazilerine ve yüreği vatan aşkı ile dolu olan tüm vatandaşlara hizmet sunmak olduğunu vurguladı. Bu kapsamda bünyelerinde bulunan yaklaşık 30 kadar 2017 model araçlarla konforlu seyahati daha uygun ve keyifli hale getirmeyi amaçladıklarını ifade eden Gümüş, klimalı ve eğlence paketli araçlarla hem yolda geçen zaman süresini eğlenceli hale getirdiklerini, hem de daha kısalttıklarını aktardı. Gümüş son olarak, 15 Temmuz’da halkın büyük bir destan yazdığını sözlerine ekleyen Gümüş, Allah’ın bir daha böyle kötü günleri ülkeye ve millete yaşatmamasını dilerken, hainlerin ise emellerine hiçbir zaman ulaşamaması temennisinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x