Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Gün bir olma zamanıdır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

  1. Dönem Kırıkkale Milletvekili, MHP MYK üyesi Seyit Ahmet Göçer, Afrin Harekatına destek vermek, operasyonda şehit düşen Mehmetçiklerin ailelerinin acısını paylaştıklarını ortaya koymak için şehit ailelerine ziyarette bulundu. Bu süreçte siyasi çekişmelerin bir kenara bırakılması gerektiğine vurgu yapan Göçer, bugün, tek yumruk olma, birlik olma zamanıdır” diye konuştu.

 

SİYASET BİR KENARA BIRAKILMALI

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubeni ziyaret eden 25. Dönem Kırıkkale Milletvekili, MHP MYK üyesi Seyit Ahmet Göçer, birlik beraberlik mesajı verdi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ziyarette Dernek Başkan Rıfat Öcal, yönetimi ve şehit aileleriyle sohbet eden Göçer, bu süreçte siyasetin bir kenara bırakılarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğine işaret etti. Ziyarette gündeme dair açıklamalarda bulunan Göçer, Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı operasyonuna değindi. Ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Göçer “Burada siyasi partiler görüşlerini bir tarafa bırakarak ülkemizin birlik ve beraberliği noktasında hep birlikte olmamız gerektiğini düşünüyoruz. MHP her daim gazi ve şehitlerimizin yanındadır” ifadesini kullandı.

 

ÜLKENİN BEKASI İÇİN

Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü bir devlet olduğunu söyleyen Göçer, “Son bir terörist kalıncaya kadar bertaraf edilmesi ve o bölgelerinde temizlenmesi için kahraman askerlerimizin biz yanlarındayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu konuda destek vermekteyiz. Operasyon durduk yere yapılmamıştır. Bu ülkenin evlatları ülkesinin bekası için bugünlere kadar binlerce şehit vermiştir. Eğer ki bugün de söz konusu vatansa bizde ülkemizin bekası için şehit olmaya hazırız.” dedi. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Öcal ise; “Biz gaziler olarak bize ne görev verilirse yapmaya hazırız. Gerekirse Afrin’e gider Ülkemiz için gece gündüz savaşırız. Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez” dedi. Yapılan konuşmaların ardından şehitlerimiz için dualar edildi. Daha sonra Milletvekili Göçer, Dernek Başkanı Öcal’dan yapılan Dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 

HABER: MEHMET ERKOÇ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x