Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYahşihan

GÜNDÜZ HİZMET, GECE NÖBET

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur gönülleri fethetmeye devam ediyor. 15 Temmuz gecesinden bu yana tam 10 gecedir Cumhuriyet Meydanına gelen ve Vatandaşlarla bir araya gelen Sungur, Yahşihan’da da hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.
ŞEHİT MURAT SITKI CADDESİ YENİDEN YAPILDI
Yahşihan’da ki yol yenileme çalışmaları kapsamında Polis Meslek Yüksekokulunun önünde bulunan Şehit Murat Sıtkı Caddesi baştan ayağa yeniden yapıldı. İnşaat Sektörünün bölgede gelişmesi ile iş makinalarının sık kullandığı ve bu bağlamda yolların ağır hasar gördüğü caddeler Yahşihan Belediyesi tarafından hemen yapılıyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yol yapım çalışmalarını hızlandıran Yahşihan Belediyesi vatandaşların daha rahat yolculuk yapması için mücadele ediyor. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur; “İlçemiz Şehit Murat Sıtkı Caddemiz (Polis Meslek Yüksek Okulu önü Bulvar yolumuz) kilit Parke ve Bordür çalışmamızı tamamlamak üzereyiz, mahalle sakinlerimiz ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah bizlere daha nice hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin inşallah.” İfadelerini kullanarak, Şehit Murat Sıtkı Caddesi sakinlerine müjdeyi verdi.

  1. GECE DE YİNE SUNGUR

15 Temmuz Darbe girişimini haber alır almaz Cumhuriyet Meydanında soluğu alan ve Darbeye Karşı vatandaşlarla omuz  omuza mücadele edeceğini aktaran Sungur, 10. Gecede de yine Cumhuriyet Meydanında idi. 10 gecedir kalabalık bir grupla meydana inen ve vatandaşlarla gecenin geç saatlerine kadar nöbet tutan Sungur; “Gün birlik olma günü, gün devletimize milletimize bayrağımıza sahip çıkma günü sevgili hemşerilerim uğrunda ölüm dahi olsa asla yıldıramayacaklar Allah’ın izniyle Tek yürek, tek nefes olarak Kırıkkale Cumhuriyet Meydanındayız” ifadelerini kullandı. Darbe gecesinin sabahında Milletvekilleri ile birlikte Ankara’ya giden ve Darbenin izlerini sıcağı sıcağına yerinde gören Sungur, “Bu Millet kendi iradesine darbe vurmaya çalışanlardan hesap soracaktır, bu hainliği tarih elbet yazacaktır” diyerek tepkisini dile getirmişti. Cumhuriyet Meydanında bulunan çay ocağında vatandaşlarla çay içen ve sohbet eden Sungur burada vatandaşlara “en kötü demokrasi en iyi darbeden daha iyidir. Bunu bir kez daha görmüş olduk, darbe zihniyeti karşına kim çıkarsa çıksın yok et üzerinedir. 200’ün üzerinde Şehit verdik, bunların içerisinde siviller var. bu işte en kötü demokrasinin dahi neden daha iyi olduğunu gösteriyor. Hiçbir demokrasi hukukun dışına çıkamaz, bir insanı öldüremez. Ancak darbe kimi görürse öldürür. Şehitlerimize Allah Rahmet eylesin, Mekanları Cennet olsun, Bu Millet onları unutmayacak ve Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi her yıl 15 Temmuz Şehitleri Anma günü olarak yad edilecek” ifadelerini kullandı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x