Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Gündüz, ulusal kanallarda

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gündüz, ulusal kanallarda

21 Eylül 2017 Cuma Günü Perşembe günü saat 17:00’de Sports TV’de Spor 360 Programına Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz ve Balıkesir Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka konuk oluyor.

 

PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Aynı gün saat 22:00’de Tek Rumeli TV’de yayınlanan Mehmet Çelik’le spor penceresi programında canlı konuklar olacaklar. Terör bitsin silahlar sussun basketbol konuşsun projesini Edremit Belediyesi bünyesinde gerçekleştireceklerini belirten Güven Gündüz, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz spor ödüllerinin 12. Edremit’te gerçekleştireceğiz  spora ve projemize destek veren sahip çıkan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’ya çok teşekkür ederim.”dedi.  Ayrıca TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir’i Genel merkez binasında ziyaret edeceklerini belirten Başkan Güven Gündüz, Türkiye spor yazarları derneği ve Edremit belediyesi işbirliği ile projeyi hayata geçireceklerini vurguladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x