Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

GÜRLER İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ŞEHİTLİĞİ VE DERNEĞİ ZİYARET ETTİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gürler İlköğretim Okulu Müdürü Ercan Ayan, Öğretmen arkadaşları ve bir grup öğrenci ile beraber Şehit aileleri ve Gazileri Derneklerinde ziyaret ederek manevi destek verdiler.
Düzenlenen ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal dernek faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Öğrencilerin Şehitlik ve Gazilik hakkındaki sordukları soruları da cevaplandırdı.
Ziyarette konuşma yapan Okul Müdürü Ercan Ayan,
“Aziz Şehitlerimizin hatıralarını saygı ile yaad etmek, ailelerinin ellerini öpmek ve manevi destek vermek, kabirleri başında birer Fatiha okumak ve Öğrencilerimizi Vatan ve Bayrak aşkıyla yetiştirmelerine katkı sağlamak amacı ile bugün sizleri ziyaret etmek istedik. Ziyaretimiz vesilesi ile bütün Şehitlerimizi bir kez daha anıyor, manevi huzurlarında eğiliyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Siz ailelerine de sabır diliyorum” dedi.
Daha önceden Dernek tarafından basımı gerçekleştirilen Kırıkkale Şehitler Albümü ve Derneğin Faaliyetlerini içeren Dergi Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Okul adına Okul Müdürü Ercan Ayan’a ve ziyarete gelen öğrencilere hediye edildi.
Dernek ziyareti sonrası Kırıkkale Şehitliği ziyaret edilerek Şehit kabirlerine karanfil bırakıldı. Şehit analarının ellerini öpen öğrencilere Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehitlik hakkında da bilgi verildi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x