Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Gururumuz Yasemin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli Milli Halterci Yasemin Keskin, Amerika’daki dünya şampiyonası ve 2016 Rio Olimpiyatları öncesinde Eskişehir’de birincilik kürsüsüne çıktı.

53 ilden 310 halter sporcusunun Eskişehir de yapılan Türkiye şampiyonasına katılan ve antrenörü Hayrettin Kurnaz ile iyi bir hazırlık dönemi geçiren milli haltercimiz Yasemin Keskin, güçlü rakipleri arasında koparmada 78 ve silkmede ise 100 kg olmak üzere toplam da 178 kg kaldırarak bir kez daha Türkiye şampiyonluğunu ilan etti.

BAŞARI İÇİN KARARLIYIM
Şampiyon Haltercimiz Yasemin Keskin yaptığı açıklamada; “Antrenörümüzle birlikte yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Kırıkkale’yi burada da en iyi şekilde temsil etmek istiyordum. Şampiyon olmam beni çok mutlu etti.  Başarılarımı yurt dışında da devam ettirmek için kararlıyım. Önce Dünya Şampiyonası daha sonra ise olimpiyatlarda başarılı olacağıma inancım sonsuz. Beni destekleyenleri mahcup etmediğim için sevinçliyim” dedi.

“OLİMPİYATLARDA BAŞARILI OLACAK”
Halter Antrenörü Hayrettin Kurnaz ise; “Yasemin her geçen daha ileri gitmektedir. Türkiye şampiyonluğu çalışmalarının karşılığıdır. İnşallah önce Dünya Şampiyonası’nda, daha sonra ise olimpiyatlarda başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu