Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Güven ve İstikrar Hakim Olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir ve İl Başkanı Mürsel Akçay, Kırıkkale Barosuna bağlı avukatlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin anlatıldığı toplantıda anayasada değişikliğe gidilen maddelerin gerekçeleri ve yeni sistemin faydaları ile ilgili olarak bilgilendirme yapıldı.

 

SÜREKLİ HAKİM OLACAK

Referandum çalışmalarını sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı ve Milletvekilleri Kırıkkale Barosu ve Baroya bağlı avukatlarla bir araya geldi. Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Baro Başkanı Erol Çakır, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Yeşiloğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kırıkkale Barosuna bağlı avukatların katıldığı toplantıda Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir ve İl Başkanı Mürsel Akçay Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliğinin gerekçelerini anlattı. Parlamenter Sistemin getirdiği krizleri hukuk camiasının çok daha iyi bildiğini dile getiren AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, yeni sistemle Türkiye’nin eski dönemlerde yaşadığı hükümet krizlerinin tarihe karışacağının ve ülkemizde istikrar ve güvenin sürekli hakim olacağını dile getirdi.

 

VAATTE BULUNMUYOR

16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumdan çıkacak güçlü bir evet kararının Avrupa’yı ve terör örgütlerini çok korkuttuğunun ifade eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir “Bu paket şu bölgeye bu bölgeye özel olarak bir vaatte bulunmuyor ama genel olarak Türkiye’nin demokratikleşmesine, siyasi istikrarına, ekonomik istikrarına ciddi katkı sağlayacak ve bununla birlikte bu bölge de önemli oranda bu istikrardan fayda görecektir. Şimdi, Cumhuriyetin kuruluşundan beridir ortalama hükümet ömrü bir ila bir buçuk yıldır. Bu bir, bir buçuk yıl içerisinde de hizmet etmek şöyle dursun, planlama yapmak bile mümkün olmamıştır. Fakat 15 yıllık AK Parti iktidarında bölgeye ciddi şekilde hizmet edilmiştir. Bu hizmetlerin edilmesinde en büyük etken siyasi istikrar ve güvendir” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x