Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Güzel hizmetler yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eskişehir İl Müftülüğü görevine atanan Kırıkkale eski Müftüsü Bekir Gerek, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti. Görev süresi boyunca güzel hizmetlere imza attıklarını vurgulayan Gerek, “Kırıkkaleli vatandaşlarımız haklarını helal etsinler” dedi.

 

TEŞEKKÜR HEDİYESİ TAKDİM ETTİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Eskişehir İl Müftülüğü görevine atanan Kırıkkale eski Müftüsü Bekir Gerek’i makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saygılı, Kırıkkale’ye yaptığı hizmetlerden dolayı Gerek’e teşekkür hediyesi takdim etti.

 

SÖZÜNE DEĞER VERİLDİ

Gerek, “Görev sürecim boyunca kapım, herkese açık oldu. Herkese açık olmadan kasıt, kendi görevlerimiz ve halkımızın her zaman yanında olduk. Düşüncesi ve fikri, partisi, meşrebi anlayışı ne olursa olsun herkesle kucaklaştım. Şehrimizde kardeşlik, birlik ruhunun canlanmasına önemli katkı verdim. Müftülük her kesim tarafından kabullendi, sevildi ve takdir gördü. Sözüne değer verildi, itibar edildi” dedi.

 

TOPLUMU BİRLEŞTİRDİK

Gerek, “Bizlerde bu değer ve itibar arttıkça çalışma azmimizi daha da güçlendirdik. Toplumun her kesimine hizmet verme içerisinde olduk. Alevi dernekleriyle, cami dernekleriyle, gazetecilerimizle ve diğerleriyle. Kırıkkale’de ki gazetecilerimiz sizler bizim sesimiz ve soluğumuz oldunuz. Yaptığımız hizmetleri aktif şekilde kamuoyuna duyurdunuz. Müftülüğümüzün tanınmasında önemli bir hizmet olmuştur. Ben her gittiğim yerde basınla olan ilişkilerime çok değer veririm. Basın, hizmet edenlerin sesi ve soluğudur. Ben bu desteği, daha önce görev yaptığım yerde de almıştım. Kırıkkale’de de basınımızın çok desteğini aldım.”

 

NUR CAMİİ GÜZEL ÖRNEK OLDU

“Kırıkkale’de Kırıkkalelilerle bütünleşerek hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Hem devlet büyüklerimizle hem de halkımızla bütünleşmek suretiyle önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Eskiden ulu mabedleri sultanlar yaptırırdı. Şimdi ulu mabedi hep beraber Kırıkkaleliler olarak birlikte yaptık. Tarihimizde ne kadar ulu mabedler varsa bir sultanın ismi vardır orada. Ama burada Nur Camii’nin ismi var. Bu önemli bir başarı diye düşünüyorum. Bu bakımdan Türkiye’de yan yana koyun, alt alta koyun Külliyesi ile beraber Türkiye’de ki bu anlamda mabedin sayısı 10’u geçmez” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x