Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

“Siyaset fedakarlık isteyen bir hizmettir”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Enver Kılıç ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti.

“MEMLEKETE VE MİLLETE YAPILAN GÜZELDİR”
Vali Kolat, yeni göreve başlayan AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Enver Kılıç ve Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyelerini yeni görevlerinden dolayı kutladı. Vali Kolat yaptığı konuşmada: “Siyaset, fedakârlık isteyen, cefakarlık isteyen bir hizmettir. Ama bu yapılan her şey memlekete ve millete yapılan güzel hizmetlerdir. Bu siyasi hizmetler her zaman takdir toplamışlardır.

“YAPILAN HİZMETLERİ GÖRÜYORUZ”
Yapılan çalışmalara ve ülkemize yapılan bu hizmetleri hepimiz görüyoruz. Bunlar vatandaşlarımıza büyük bir haz veriyor, mutluluk veriyor. Bu yeni görevinizden dolayı Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulunu kutluyorum” dedi. Daha sonra Vali Kolat, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Enver Kılıç ve Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu