Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Hacılar kaynıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SEÇİMLERİN HEMEN ARDINDAN KEYFİ UYGULAMALARI İLE HALKTAN BÜYÜK TEPKİ TOPLAYAN BELEDİYE BAŞKANI, MECLİS ÜYESİ İLE KAVGA ETTİ.

Hacılarda minibüs hattı dağıtımı ile başladığı ile sürülen gerginlik, meclis toplantısında kavgaya dönüştü. Toplantıda maaşları ödeyemediği gerekçesiyle işçi çıkartacağını açıklayan Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, meclis üyesi ve kardeşleriyle kavga etti.

 

SU SIKINTISI PATLAK VERMİŞTİ

Son yerel seçimlerin ardından Hacılar’daki gerginlik tırmanıyor. Belediye Başkanı Bağrıaçık, Ramazan Ayı’nda yaşanan su kesintisinde kendisine oy verenlere su taşıdığı iddiasıyla eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve halk Bağrıaçık’ı bakanlıklara şikayet etmişlerdi. Hacılarlılar, Belediye Başkanı Bağrıaçık’ı seçimin hemen ardından protesto etmişti.

 

KEYFİYE HAT DAĞITILDI İDDİASI

Bağrıaçık hakkındaki iddialar bununla da sınırlı kalmadı. Keyfiye minibüs hattı dağıttığı, tanıdık ve akrabalarına bu hatları verdiği öne sürülen Bağrıaçık’ın bu keyfi uygulaması gerginliklerin fitilini de ateşledi. Meclis toplantısında maaşları ödemeyemediği gerekçesi ile işçi çıkarımına gidileceğini açıklayan Bağrıaçık’a, Meclis Üyesi Hacı Gündoğdu tepki gösterdi. Seçim öncesi bahse konu kişilere söz verildiğini ve kimsenin işsiz kalmayacağı yönündeki vaatlerini Bağrıaçık’a hatırlatan Gündoğdu, Bağrıaçık ile sözlü tartışma yaşadı.

 

İŞÇİ MAAŞ ALAMIYOR

Sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Meclis Üyesi Gündoğdu ile kavga eden Bağrıaçık, bu kez de Gündoğdu’nun kardeşleri ile kavgaya tutuştu. Hacılar Belediyesi’nin 2-3 aydır işçi maaşlarını da ödemediği gelen bilgiler arasında.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
hacılarlı
hacılarlı
29 Ekim 2014 21:27

hak etmiş az bile

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu