Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Hafriyat bizim işimiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

‘Hafriyat bizim işimiz’
Sıfırdan adım atarak genç girişimcilik örneği sergileyen ASM Hafriyat İşletme Sahibi Asım Bedir, kurduğu ASM Hafriyat ile kısa sürede adından söz ettirdi. Hafriyat üzerine Kırıkkale’de farklı bir anlayış benimsediklerini belirten Bedir, güvenilir ekip çalışması ile temiz iş bitirimi yaptıklarını belirtti. Bedir, “Hafriyat bizim işimiz” diye konuştu.
Hafriyat bizim işimiz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriGÜVENLİK ÖN PLANDA
Kurulduğu günden bugüne müşteri memnuniyetini ön planda tutan ASM Hafriyat, Kırıkkale’de ki en güvenilir yıkım hafriyat firmalarından biri olmanın gururunu yaşıyor. Bu sektörde oldukça iddialı olduklarını önü süren ASM Hafriyat İşletme Sahibi Asım Bedir, bu iddialarının hiçbir zaman değişmeyeceğini söyledi. İşlerinde maksimum güvenlik olduğunu ifade eden Bedir, Kırıkkale’de hafriyat üzerine yüksek beklentisi olan müşterilerin kendileri ile tanışmalarını önerdi.
TEŞEKKÜR EDERİZHafriyat bizim işimiz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Güvenilir ekip çalışması ile farkındalık yaratmaya çalıştıklarını anlatan Bedir, temiz iş bitirimi için garanti verdiklerini söyledi. Bu sektöre ağabeyi Yasin Bedir ile girdiklerini anlatan Asım Bedir, “Bizimle çalışan firmaların işlerinin bittiğinde yüzlerindeki gülümsemeyi görmek, bizi yeterince mutlu ediyor. İşimizdeki doğruluk ve verdiğimiz güvenin bunu sağladığını göğsümüzü gererek söyleyebiliriz. Aynı değerlere sahip çıkarak, kararlılıkla devam edeceğiz. Müşterilerimizin verdikleri güven için sonsuz teşekkür ederiz.” diye konuştu.
Hafriyat bizim işimiz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri‘ARDİYE KURACAĞIZ’
Yaklaşık 5 yıldır bu işi yaptıklarını anlatan Bedir, “2014 yılında kepçe ve kamyonlarımızı çoğaltarak, geniş ekipman yelpazesi ile hizmet vermekteyiz. Büyük iş makinaları ve çok amaçlı ekipmanlarımız Kırıkkale’nin hizmetinde. İşi bilen personel ile çalışıyoruz. Ayrıca kum depomuz bulunuyor. Allah’ın izni ile 2 aya kadar sanayinin içinde ardiye kuracağız. Ardiyede inşaat malzemesi satacağız. Her türlü inşaat malzemesini bulundurmaya özen göstereceğiz. Şuanda yeteri kadar inşaat firmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.
‘NELER YAPIYORUZ?’
Yaptıkları işlerle ilgili bilgi veren Yasin Bedir, “Kardeşim ile birlikte en iyi olmak için mücadele veriyoruz. Bu yolda tavizlere ödün vermeyeceğiz. Kırıkkale’de bu işi yapan çok az firma var. Ve biz kısa sürede farkımızı ortaya koyduk. Yaptığımız hafriyat işinin haricinde kum satışı da yapıyoruz. 0,3 mil kum, moloz, parke, beton, nakliyat, taahhüt, dolgu, çevre düzenleme ve kanal kazı işleri yapmaktayız. Kırıkkale’de böyle bir sektörde olmaktan gurur duyuyoruz. Temiz işçilik isteyen müşterilerimizi misafir etmekten onur duyarız” şeklinde konuştu.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu