Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Haftasonu yapılandırma mesaisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vergi borçları ve diğer borçlar için belediyeye başvuracaklara müjdeli haber Halk Günü’nde verildi. Yapılandırma servisi hafta sonu mesaisi yapacak.
 
VEZNELER AÇIK OLACAK
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın Şanlıurfa’da düzenlenen 99. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda olması nedeniyle katılamadığı halk günü etkinliğini Belediye Başkan Yardımcıları Mutlu Erol Bakır, Halil Danacı, Vedat Genç, Harun Ulusoy ve Şükrü Göktaş gerçekleştirdi. Halk günü etkinliğinde açılış konuşması yapan Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, vatandaşları borç yapılandırması konusunda uyardı. Belediyeye borçlu olan vatandaşların borçlarını yeniden yapılandırmaları için son günlere yaklaşıldığını aktaran Bakır son günlerin hafta sonuna gelmesi nedeniyle Cumartesi ve Pazar günü veznelerin açık olacağını belirtti.
 
TÜM İMKANLAR KULLANILACAK
Bakır, vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri dinledi. Bakır, temizlik çalışmaları ile ilgili yeni düzenlemelerin olacağını belirtti. Toplantı sonunda halk günü etkinliğine katılan vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, talepleri değerlendirmek için belediyenin tüm imkanlarını kullanacaklarını ifade etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu