Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

Haktankaçmaz, Keskin’i inceledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Keskin ilçesini ziyaret etti. Ziyarette incelemelerde bulunan Vali Haktankaçmaz’a İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu eşlik etti.

 

ASKERLER İLE ÖĞLE YEMEĞİ

İlk olarak, Keskin Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, burada görev yapan askerlerle birlikte öğle yemeği yedi. Askerlerle bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz daha sonra Kaymakamlığı ziyaret etti. Kaymakamlığa gelişinde, İlçe Kaymakamı Muammer Köken ve daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Haktankaçmaz, beraberindekilerle birlikte Kaymakamlık makamına geçti. Burada, Kaymakam Köken’e yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Haktankaçmaz, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Müftülük Hizmet Binası ve Hafızlık Kur’an Kursu’nun yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

 

ELEKTRİK, MUHASEBE VE VERGİ

Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksekokulu’nu da ziyaret eden Vali Haktankaçmaz’a, Okulun genel durumu ve öğrenim durumu hakkında bilgi sunan Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç  Yusuf Dinç; Yüksekokul bünyesindeki Elektrik, Muhasebe ve Vergi, Yönetim ve Organizasyon, Pazarlama ve Reklamcılık, Çocuk Gelişimi ve Tekstil Bölümlerinde; normal, ikinci ve uzaktan eğitim programlarında olmak üzere  toplam 2020 öğrencinin öğrenim gördüğünü ifade etti. Haktankaçmaz ve beraberindekiler Keskin Kaymakamı Muammer Köken’i ziyaret ettikten sonra çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Haktankaçmaz, ilçe hakkında bilgi aldıklarını söyledi.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x