Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemKırıkkaleManşet

Haktankaçmaz’dan TSO’ya iadeyi ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, bir süre önce kendisine ziyarette bulunan Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ile bir süre görüştü.

BAŞARILAR DİLEDİ

Vali Haktankaçmaz iadeyi ziyaretler kapsamında Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Vakıflar Bankasını ziyaret etti. İlk olarak Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret eden Vali Haktankaçmaz’ı, burada Başkan Ahmet Varlı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Vali Haktankaçmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Varlı’yı tebrik ederek başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Varlı’da, bu nazik iadeyi ziyaretleri için Vali Haktankaçmaz’ a teşekkür etti. Daha sonra Vakıflar Bankası Kaletepe Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Haktankaçmaz’ı Banka Müdürü İlhan Şahin karşıladı. Ziyarette Vali Haktankaçmaz, Şahin ile bir süre sohbet etti. Vakıflar Bankası Kaletepe Şube Müdürü Şahin de, ziyaretlerinden dolayı Vali Haktankaçmaz’a teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x