Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Halk ortak tepki vermeli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP İl Başkanı Av. Ahmet Önal’ın Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin’i ziyaretinde gündem Milli Piyade Tüfeği’ydi. Önal, “Tüm komisyonlarımızla MPT için gereken desteği vermeye hazırız” dedi. Keskin ise, “Kırıkkale halkı ortak tepki vermeli” dedi.

YENİ YÖNETİMİN ZİYARETİ
CHP İl Başkanı Önal, İl Sekreteri Engin Cebecioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Şube Başkanı Keskin’in karşıladığı İl Başkanı Önal, parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Önal tanışma ziyaretlerinin yanı sıra örgüt çalışmalarının da sürdüğürü dile getirdi. Dernek Başkanı Keskin, yeni yönetime başarı dileğinde bulundu.

PLATFORM OLUŞTURULDU
Dernek Başkanı Keskin ziyarette Kırıkkale’nin gündemi Milli Piyade Tüfeği hakkında da açıklamalarda bulundu. “Kırıkkale Silahına Sahip Çık Platformu” kurulduğunu ifade eden Keskin, “Bu sadece biz demokratik kitle örgütlerinin sorumluluğu değil. Tüm Kırıkkale halkının hassasiyetle üzerinde durması gereken bir durum. Kırıkkale halkı ortak bir tepki vermeli. Silahına sahip çıkmalı” diye konuştu.

“GEREKEN DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”
CHP İl Başkanı Önal ise, “Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak ilimize büyük katkılar olacağını düşündüğümüz, işçimizin alın teri Milli Piyade Tüfeği’nin özel sektöre verilmesinin ve peşkeş çekilmesinin karşısındayız. MKE’nin ve işçilerin bu tüfeği istenilen ölçüde üretebileceğinden eminiz” dedi. Önal tüm komisyonları ile MPT için gereken desteğin vermeye hazır olduklarını söyledi.

BİR İLK
CHP’lilerin ikinci ziyaret durağında AK Parti İl Başkanlığı vardı. İl Başkanı Mürsel Akçay’ın şehir dışında olmasından dolayı CHP’lileri il sekreteri Eyüp Aydın ağırladı. CHP İl Başkanı Ahmet Önal, “Yeni yönetimimizi oluşturduk ve çalışmalara başladık. Sivil toplum kuruluşları, basın kuruluşlarını ve partileri ziyaret diyoruz. Bu bağlamda da sizlerle de tanışmak için bir ziyaret gerçekleştirdik” dedi.

“VATANA VE MİLLETE HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Ak Parti İl Sekreteri Eyüp Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP İl Başkanlığı yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulundu. Aydın ‘Partiler farklı olsa da, sonuçta hepimiz bu vatana ve millete hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu