Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYahşihan

Halka hizmet hakka hizmettir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

YAHŞİHAN’A BAĞLI KÖYLERE YAPILACAK HİZMETLER GÖRÜŞÜLDÜ

 

Halka hizmet hakka hizmettir

 

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur beraberinde il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve Ak parti İlçe Başkanı Hüseyin Şenol’la birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara’yı ziyaret ederek köylere yapılacak hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bizzat Köylere ve Mahallelere giderek hemşerileriyle bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Sungur ‘Halka hizmet hakka hizmet düsturu ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

 

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, İl Genel Meclis Üyesi Kürşat Çiçek ve ilçeye bağlı Bedesten Köy Muhtarı Ahmet Gümüşbaş, Hacıballı Köy Muhtarı Hüseyin Sağkol, Hisarköy Muhtarı Naci Aras, Irmak Köy Muhtarı Mustafa Çayır, Keçili Köy Muhtarı Hacı Arif Özdemir ve Mahmutlar Şarklısı Muhtarı Muzaffer Karaca ile birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara’yı ziyaret etti. Hemşerileriyle bir araya gelerek yapılacak ve yapılması gereken hizmetler noktasında görüşmeler yaptıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Sungur, köyler de de yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında İl Genel Meclisi Başkanı Çaykara ile görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

 

VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU

Ziyarette, ilçeye bağlı köylere yapılacak hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Surgur, konuya hassasiyetle yaklaşan İl Genel Meclis Başkanı Çaykara’ya teşekkür ettiğini kaydetti. İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara’da Yahşihan İlçemize bağlı köylerimizin eksikleri ve yapacaklarımız hakkında oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ziyaretlerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Köylerimizin ihtiyaçları noktasında yaptığımız hizmetler 2018 yılında da aralıksız devam edecek” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bu Habere de Göz Atın!
Kapalı
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x