Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Halkın güveni tam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Düzenlenen ziyaretlerde halkın büyük ilgisini gören Saygılı, yapılacak seçimler öncesinde vatandaşın Ak Partiye olan güvenlerinin tam olduğunu ifade ettiBİR BİR HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Akşamları mahalle ve sokaklarda ev toplantıları gerçekleştiren Saygılı, gündüzleri ise esnaf ziyaretleri yaparak, vatandaşlar ile bir araya geliyor. Saygılı seçim çalışmalarını çok olumlu gittiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımız bizlere yoğun ilgi gösteriyorlar. Bu ilgiyi Allah’ın izniyle karşılıksız bırakmayacağız. Halkın teveccühü ile göreve geldiğimizde projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” ifadesinde bulundu.

HEP BİRLİKTE YÜKSELİRİZ
Vatandaşın Ak Parti ve hükümetimize olan güveninin tam olduğunu ifade eden Başkan Adayı Saygılı, “Yaptığımız ziyaretlerde görüyoruz ki vatandaşlarımız artık her şeyin farkında. Oynanan oyunları görüyorlar. İnşallah bizde bu oyunları detayları ile vatandaşlarımıza anlatacağız ve anlatıyoruz. Kırıkkale’nin geleceği Türkiye’nin geleceği için Ak Parti’nin istikrarı sürmesi gerekiyor. Ülkemiz ve ilimiz gelişirse hep birlikte kalkınırız. Hep birlikte yükseliriz. Bu süreçte gördük ki vatandaşımız Ak Parti’nin yanında ve olmaya devam edecek” diye konuştu.

ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ
Kırıkkale’de detaylı bir seçim çalışması yapacaklarını ifade eden Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı, “Allah’ın izniyle girilmedik ev sıkılmadık el bırakmayacağız. Milletvekillerimiz ile Belediye Başkanımız ve teşkilatımız ile bu seçimde de alnımızın akıyla çıkacağız. Kırıkkale’de sorunları burada doğup büyüyen bir insan olarak biliyorum. İnşallah vatandaşımız ime istişare halinde sorunların ve sıkıntıların üzerine gideceğiz. Ortak düşünceleri hayata geçireceğiz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
metehan türk
metehan türk
29 Ocak 2014 15:27

mehmet saygılı kimdir nedir bilen yok. söyleyım eskı anavatan partılı o tayyıbı buraya sokmayacagım dıyen bı adam resımdekı sahıslar ıse mhp ıl genel meclıs uyesı adem ınyurt. ve tsof eskı baskanı mehmet tosun. yok esnaf zıyaretıymıs yok desteklıyomus bunlara kargalar guler

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu