Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Halter’de büyük başarı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Okul Sporları kapsamında Kayseri’de düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Türkiye Halter Şampiyonasında Sporcularımız büyük bir başarıya imza attılar.

 

BÜYÜK BAŞARI

Kayseri Talas Spor Salonunda 249 bayan 479 erkek sporcu olmak üzere 728 sporcunun katılımı ile gerçekleşen müsabakalarda, 62 Kg Hakan Şükrü Kurnaz Türkiye Şampiyonu olurken, 40 Kg da Ayşe Vural Türkiye ikincisi, 44 Kg da Elif Su Samur Türkiye üçüncüsü, 53 Kg da Kevser Tamdemir Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü yaptığı açıklamada; Sporcuların Gençler Türkiye Şampiyonu olarak bir kez daha kendilerini gururlandırdığını belirtti. Sporcunun diğer sporculara iyi bir rol model olduğunu belirten Ünlü, çalışarak neler başarılabileceklerini bir kez daha gördüklerini söyleyerek sporcuları tebrik etti. Ünlü ayrıca, Sporcuları yetiştirmek için çaba sarf eden antrenörlere emekleri için ayrıca teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x