Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Hangi devirdeyiz?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Endüstri Meslek Lisesi’nin otopark girişinde çekilen bu fotoğraf, “Hangi devirdeyiz?” dedirtti.

 

KİMSEYE ALDIRIŞ ETMEDİ

Endüstri Meslek Lisesi’nin tartışmalara konu olan otopark kısmında, bir öğretmen elindeki tahtadan sopa ile öğrencileri yönlendirdi. Ders saatine geç kaldığı öğrenilen öğrencileri elindeki sopa ile okula girmeye zorlayan öğretmeni görenler ise tepki gösterdi. Olaya şahit olan vatandaşlar, “Hangi devirdeyiz?” diye söylenirken, öğretmen kendisine bakanlara aldırış etmeden sopa ile öğrencileri yönlendirmeye devam etti.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
15 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Metin sasmaz
Metin sasmaz
23 Aralık 2014 18:54

Hangi devirdeyiz……Habere bak. yazacak şey bulamadınız da bunu mu yazıyorsunuz. Kırıkkale gazeteciliğinin çapı bu mu? Meslek lisesi öğrencileri Metal sendikası dibinde sigara içiyorlar çevreyi rahatsız ediyorlar diye haber yapanda basındı. Meslek lisesinden ne istiyorsanız onu söyleyin. Öğrencilerden şikayet yok velilerden yok. Size ne oluyor ki hedef gösteriyorsunuz….

mobilyacı
mobilyacı
20 Aralık 2014 11:44

Bu haber kasıtlı eksik öğretmeni yıpratmaya ve küçük düşürmeye yönelik bir haberdir. Önce bu haberi yayınlamadan önce haberin gerçekliği araştırıp daha haberleştirilmeli .Resim üzerinden haber yapılmaz. Öğretmen orda dersten kaçıp sigara ve internet kafeye gitmeye çalışan çocukları okulda tutmaya çalışan öğretmendir.

Yasin
Yasin
19 Aralık 2014 12:22

Helal olsun hocamiza meslek lisesine en dogru sekilde davraniyor. 2 senedir hocamiz oluyor.bide sopada deil onun adi (COO) dur

ddffdsff
ddffdsff
18 Aralık 2014 16:46

Hepsinin eli cebinde, hocayla dalga geçiyorlar… Allah yardımcısı olsun hocaların…

kırıkkaleli rehber öğretmen
kırıkkaleli rehber öğretmen
18 Aralık 2014 15:06

bu haberi yaparak kamuoyunda öğretmenlerin itibarına zarar verenleri kınıyorum. çocuklar öğretmenin karşısında elleri cebinde ve yüzlerinden anlaşılıyor ki lakayt tavırlarla öğretmenlerini ciddiye almıyorlar. bence burda öğretmenin tek hatası öğrencileri okula sokarak dışarıda bulaşabilecekleri kötü alışkanlıklardan korumaya çalışması. bırak kardeşim bu fotoğrafı çekenler korusun bakalım koruyabilecekleri mi o zaman o çocukları.

Fatıh Demir
18 Aralık 2014 13:09

adamın dibi böyle okulada bunun gibi hoca lazım bu hoca benim hocam helal olsun hep hocalarda suç bulmayın ögrencilerde var suç

fatih
18 Aralık 2014 13:04

işte adamın dibi olan hoca bu hocadır elindeki sopa degildir co dur böyle ögrencilerede böyle hoca lazım bu benim hocamdır çokta memnunum helal olsun.

kenan
kenan
18 Aralık 2014 12:16

ögretmen ne yapsin ögrenciler baksana soytari gibi

ibrahim yilmaz
ibrahim yilmaz
18 Aralık 2014 11:26

Helal olsun hocaya adam gibi adam bu okul boyle akillanir benim kendi hocam herşeyiyle dört dörtlük insan helal olsun .

Başa dön tuşu